dimarts, 22 de setembre del 2009

MAINAR CARREGA CONTRA VÍCTOR MANSANET

L'alcalde de Simat, Eladi Mainar, va contindre la ira al ple d'ahir fins a l'apartat de precs i preguntes. Ahí va esclatar i es va dedicar a insultar al regidor d'EU-Arc Iris, Víctor Mansanet, al que va dir, entre altres coses, mentider i covard per un comunicat que va llançar EU-Arc Iris el passat 31 de juliol criticant la gestió de Mainar i del govern local.
Mainar no ha pogut digerir aquell comunicat, en el que se l'acusava de malbaratar recursos públics, i de ser el responsable d'una gestió poc transparent, abusiva i ruïnosa. I això que encara no fa un any el propi Mainar signava un article a Levante-EMV en el que es referia a Mansanet com a falangista i joseantoniano. Res, diu què.
No és el mateix pegar que rebre, i Mainar no sap rebre, com va demostrar al ple d'anit. Amb tota la prepotència i males formes que el caracteritzen, qui en un sopar encoratja els seus per insultar a Víctor Mansanet, va tornar a arremetre contra el regidor d'EU-Arc Iris.
La tàctica de l'alcalde és sempre la mateixa, i espanta fins i tot els seus: l'insult permanent, i la desqualificació personal. Qui no pensa com ell, segons les seues paraules, és un "estalinista", un "falangista" o fa "discursos incendiaris".
Mainar va tindre al ple d'ahir una actuació ridícula i alhora miserable, la qual cosa demostra diverses coses. En primer lloc, que no està preparat per a ser alcalde, atés que no sap comportar-se en públic, és sectari, insulta, menteix, i no admet la mínima crítica. En segon lloc, que és un polític sense escrúpols, al que no li ha importat negociar la vara coneixent les diferències insalvables amb els seus socis respecte del model de poble, un model que hui per hui només comparteix amb el PP.
Víctor Mansanet ha declarat que l'actitud de Mainar és "una vergonya per als socialistes de bona voluntat, que han vist en ell defraudades totes les seues expectatives", socialistes als que tant EU com Arc Iris tendeixen la mà fraternal per lluitar contra la dreta, "una dreta a la que Mainar fa el joc constantment".
A més a més, "el comportament de l'alcalde com a càrrec públic, com va demostrar ahir al ple, és poc edificant, com ho demostra també el fet de que haja incomplit tres punts del codi ètic que està en vigor".
EU-Arc Iris no té la culpa d'episodis de mala gestió com els de les Foies, el cementeri, l'excessiva pressió fiscal sobre el contribuent, la manca d'informació, el desgavell de prioritats, l'amiguisme, els errors informàtics que dupliquen sous, etc.
En definitiva, el ple del 21 de setembre de 2009 ha demostrat que Eladi Mainar no està preparat per a ocupar un càrrec públic com el d'alcalde. Juga massa amb la paciència dels altres i amb els seus baixos instints.
D'altra banda, el ple d'ahir va aprovar amb els vots del PSPV, Bloc, BES i Esquerra Republicana (McArthur té veu però no vot) un nou impost pel que els ciutadans pagaran un mínim de 30 euros a l'any pera cada immoble del que siguen propietaris en concepte de manteniment de clavegueres.
També es va aprovar una moció amb tots els vots llevat del PP per recriminar a la Conselleria d'Educació l'ordre dictada a principis d'este mes que elimina bona part de les ajudes als alumnes d'escoletes per a xiquets de 0-3 anys.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Però si a Eladi ja el coneixen tots.En este escrit, no esteu descobrint res.
Ara toca paciència, a vore si acaba pronte el mandat, i la que ve darrere, al menys és més educà, cosa que tractantse d'Eladi no ha der ser gens dificil.

Anònim ha dit...

Eixos que marquen lo de "poc interessant" ja podeu començar.
Ací no hi ha res que interesse. Ací lo interessant és passar per l'ajuntament i pagar les ocurrències d'algú.

Anònim ha dit...

totes i tots tenim un passat, ara bé. l'energumen d'alcalde que hi ha ara a Simat, a més a més, te un present.

com diu una coneguda professora d'institut tenim una classe política lamentable qué es caracteritza pel no saber estar i no saber que dir.

Anònim ha dit...

A Eladi l'unic que l'interessa és fer-se ric i prou, deixeu-lo tranquil i no li feu tantes preguntes inoportunes que es posa nerviós.

Anònim ha dit...

La paraula exacta és MALEDUCAT.
Un alcalde no pot prendre eixa actitud davant cap ciutadà.
Si eres de la part tindràs favors, si eres de la contra, insults. LAMENTABLE!!!

Anònim ha dit...

No es pot ser més acertat en més poques paraules: Maleducat i lamentable.
Però no és de ara. Ja fa temps que esta persona és com és.
Que mal ha d'estar el PSOE de Simat per a no tindre a ningú més a qui posar.
Eladi guanya, el poble perd.

Anònim ha dit...

Compte, és el Bloc qui està entrant ací a criticar a Eladi.

Anònim ha dit...

Eladi una llastima que en les procesons de festes del any que ve la vara la portarà Agus i al altre any David.
Mira QUE ANAVES AMPLE I PAGAT PERÒ TOT S'ACABA

Anònim ha dit...

Tot s'acaba si la meta està propet, com és lo de ser alcalde.
Si la meta, és viure, la cosa s'allarga més i sols s'acaba quan u es mor.