dijous, 3 de setembre del 2009

JOAN SERRA DIU A LA PREMSA QUE EL PGOU NO PREVEU CAMP DE GOLF, PERÒ S'OBLIDA DEL REFERÈNDUM

El segon alcalde, regidor d'Urbanisme, Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, i conseller de mancomunitats i consorcis, Joan Serra, ha declarat hui al diari Las Provincias que el PGOU que ha remés l'Ajuntament de Simat a la Generalitat no preveu cap camp de golf ni cap macrourbanització, el que es contradiu amb l'anunci del pentapartit de convocar un referèndum per a que els simaters es pronuncien sobre esta actuació.
Per tant, o Joan Serra ha mentit al diari Las Provincias, o ha mentit als simaters. Si el PGOU no contempla el camp de golf, com diu el multiregidor, difícilment es podrà convocar un referèndum per fer una consulta al voltant d'una qüestió que el PGOU no permet d'executar.
Per contra, si el pentapartit té la intenció de convocar un referèndum, serà perquè el PGOU té algun badall pel que es pot colar el camp de golf en un moment donat.
És una qüestió en la que el periodista de Las Provincias no ha caigut, i per tant s'ha deixat embolicar pel regidor d'Urbanisme.
Tot s'haguera aclarit si com demana EU-Arc Iris, el pentapartit haguera accedit a reservar un mes per a exposar el document al públic. Aleshores hauríem eixit de dubtes. Però el pentapartit s'ha estimat més tirar per la drecera.
L'exposició al públic que s'hi va fer l'any 2005 no és en cap cas vàlida, perquè es van presentar milers d'al.legacions, de les que la majoria es van rebutjar, i només unes poques, les més determinants, es van acceptar. Ara la realitat socioeconòmica no és la mateixa que al 2005.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Mister "Nota de premsa" cavalga de nou.

Anònim ha dit...

Adóna't de fins on arriba la incongruència. L'any 2005, quan es va exposar el PGOU al públic, Joan Serra va presentar al.legacions que se li van rebutjar. I ara que té l'oportunitat d'obrir un nou periode d'exposició al públic i d'acceptar les seues pròpies al.legacions, no ho fa. ¿¿¿¿????

Anònim ha dit...

la periodista també li havia d'haver interrogat al gran viatjador JULI BES, ell havera també glossa't i molt bé les lluernors que ens durà el golf, la macrourbanització i el seu programa territorial des del BES: caseta per mi, caseta per baldu i jo a viatjar.

Teniu molt abandonat a aquest personatge, que és la clau per explicar tota aquesta frikada.

Algú li ha preguntat sobre temes territorials com el transasse, l'autovia ? preunteu, pregunte, quedareu bocabadats.

Anònim ha dit...

Al de les 15.10, AI VICENT! tu si que saps... l´adalit de tots, el salvador de quelcom pedra-paper-tisora- jajajajajaja

Anònim ha dit...

La veritat és que Juli Bes és un poc raro. Esquerra i sobirania, i a la processó a llepar-li el cul als fetitxistes iconoclastes que recórren a la por divina per sotmetre a la humanitat. Difícil de lligar. I si ara em parles també de mangoneo urbanístic. Apaga i ens la fotem. Ja en vam tindre prou amb les barres de festes.

Anònim ha dit...

Centrem-nos en el debat. Em sembla greu que Serra vaja marejant la perdiu en un tema tan important com el PGOU. Hi ha o no possibilitat de camp de golf????????

Anònim ha dit...

No no vull centrar-me ni deixar que em reconduisques el fil. JULI BES té una cara oculta, com la Lluna, que ha d'eixir a la llum.

Anònim ha dit...

Mentre el PGOU deixe els terrenys com a No Urbanitzables d'Ús Comú, sempre hi haurà possibilitat de un camp de golf o lo que els done la gana.

Anònim ha dit...

A vore, una pregunta a l'auditori: Si al PGOU que es va exposar al públic l'any 2005 la zona del camp de golf estava catalogada d'una forma, i ara se l'ha catalogada d'una altra forma,com es possible que es permeta prescindir del periode d'exposició al públic???

Anònim ha dit...

Ahir, a les 7:45 a.m. estàva el Regidor Mc. Arthur visitant l'obra de la Font Menor, es veu que té el carrec, ara que és estiu, de regidor d'obres, per que estàva baix, al fons de l'obra, sense cap messura de protecció, es supòssa què, degut al "diàmetre" del seu cap, no pot portar-hi casc, parlant amb els obrers........Menys mal que a eixes hores encàra no actúa l'isnpecció de treball.................

Pareix mentída que eixe "ser" encàra actúe per ahí i l'Ajuntament no li pose un expedient per les seues actuacions, per tot el poble sabudes.

Mc. Arthur a on tinga que estar, a l'Imserso.

Salut i força.

Anònim ha dit...

Mc.Artur ja fa temps que a Simat fa lo que li dona la gana.
Altra herència de temps de Colom.