dilluns, 3 d’agost del 2009

PSOE, PP, BLOC I BES INCOMPLIXEN EL CODI D’ÈTICA

A l’Ajuntament de Simat, la passada legislatura, es va aprovar un CODI D’ÈTICA, que regula el comportament i les actuacions dels regidors quan ho fan de forma oficial com a representants del poble.
Seguint el que diu la Constitució (l’estat espanyol és aconfessional), en un dels seus punts, el Codi d’Ètica assenyala que cap regidor de l’ajuntament de Simat podrà participar de forma oficial en actes de tipus religiós ( a títol individual, cadascú pot fer el que vulga).
Doncs bé, l’alcalde (PSOE), la futura alcaldessa (BLOC), la regidora de cultura (PSOE), juntament amb el PP (Sebastià es va abstenir), tant legalistes i coherents tots ells quan els convé, davant una moció presentada per EU-Arc Iris, votaren en contra de complir eixa norma municipal, i mostraren la seua voluntat de participar als actes religiosos.
Tot això en mig d’unes votacions de vergonya, que tingueren que repetir varies vegades perquè no s’aclarien a l’hora de votar, i davant la desesperació de la secretaria municipal i les rialles del poc públic assistent.
S’acusen uns i altres dels diners que cobren o deixen de cobrar, però quina credibilitat tenen estos personatges que no dubten en tirar al fem la Constitució i el Codi d’Ètica quan els convé?.
Per posar un eixemple, amb quina autoritat moral li poden exigir als ciutadans/nes que complisquen l’horari per a tirar el fem o que paguen els impostos, si ells són els primers que no volen complir les seues obligacions?.
A l’esquerra portem anys treballant i lluitant per a poder tindre un vertader estat laic i aconfessional, i ara venen estos “progres de calbot”, i recolzant-se amb el PP i amb els nacionalcatòlics del BLOC, tirant per terra el poc que s’ha aconseguit.
Que deu us ho pague en el cel, perquè a la terra ja s’ho cobreu ben cobrat.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

amén

Anònim ha dit...

si san repartid el polit

Anònim ha dit...

pero quina etica es pot esperar de estos ,

Anònim ha dit...

es indignad que estos representen un poble , trio la vara aneusen

Anònim ha dit...

Avui fa un any del colp d´estat.
Els colpistes continuen en el poder... i fan el que els dóna la gana.

Anònim ha dit...

Vaja representació d´esquerres que tenin a l´ajuntament, al mig de la pocesso ja no cap més gent, ale tots a figurar i lluir-se. Qué devoció més falsa!

Anònim ha dit...

Per a esta gent, l'orgull, la vanitat i les ganes de figurar, son més importants que l'estat laic i aconfesional.
Això son tonteries de la gent d'esquerres.

Anònim ha dit...

Esperava algo més d'Eladi, però ja veig que no.