divendres, 3 de juliol del 2009

SERRA DESCUIDA L'ABOCADOR D'ENVASOS TÒXICS



2 de juliol de 2009. Creuament dels camins del Xarco i la Mosaira.
.
El regidor sostenible de Simat, Joan Serra i Folgerà, té descuidat l'abocador d'envasos tòxics, tal com mostra la imatge presa ahir al punt d'abocament dels camins del Xarco i la Mosaira. La desídia atempta directament contra el civisme i bona predisposició dels llauradors, que van acollir de bon grat la idea dels contenidors per a restes de fitosanitaris i han demostrat civisme dipositant-hi les deixalles, però la freqüència de la recollida no es correspon amb la predisposició dels llauradors.
Com que sembla que l'Ajuntament no té diners per a cobrir la piscina municipal, Arc Iris proposa renunciar a eixa idea i destinar els diners a augmentar la freqüència de recollida de fitosanitaris.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Canya a Serra, que és de goma.

Anònim ha dit...

És lo que no és i és que no hi ha mot que siga capaç de dir tot lo veritablement ell és i és que és tant ,és tant ,és tant que aplicar-li un mot per a dir tot lo que ell és ,ho trobe un fracas i en quedo curt i en quedo curt i en quedo curt… perqué no hi ha mot per dir tot el que ell és n'utilitazarem dos mots :
"SUPER-REGIDOR"

Anònim ha dit...

On està la moció Motera?

Anònim ha dit...

Que netegen aquesta gorrinà.

Anònim ha dit...

El de la moció motera està donant pel sac,però no diu que el responsable de que els camins ESTIGUEN FETS UNA COXINADA PER EL FEM I ELS DEL TRASVAS.
Meyns elstalviadorsd'aigua i pinyetes del calvari i més fer feina.
La seua feiana la fa prou malament i això que té ASSESSOR.

Anònim ha dit...

Si molt estalviar aigua, que bé esta per supost, peró despilfarrem per altres llocs, Assessors i demés despesses innecesaries per un poble amb el presupost de Simat.

Anònim ha dit...

A dia de huí, a les 9 del matí, encàra estàva igual de brut ó més si cab, per què ja han passat dies........