dijous, 16 de juliol del 2009

LA CASA DE LA CULTURA, DE GOM A GOM PER A INFORMAR-SE DELS RECURSOS DE LES FOIES

Setanta-set persones van acudir ahir a l'assemblea informativa organitzada per EU-Arc Iris per a donar a conéixer el model de reclamació elaborat per oposar-se a l'aplicació indiscriminada de contribucions especials per a l'asfaltat de camins a les Foies. L'afluència duplica la que va organitzar de forma encoberta el multigovern de Simat abans de prendre la decisió d'imposar contribucions especials a les Foies.
Només ahir EU-Arc Iris va recollir 44 recursos signats per propietaris de les Foies contra les contribucions especials, i es calcula que molts més presentaran la reclamació pel seu compte, bé amb el model facilitat per EU-Arc Iris, o bé amb altra fòrmula.
Un dels assistents va dir que, si bé estava en desacord amb les contribucions especials, demanava que el procés de reclamacions es despolititzara, a la qual cosa el regidor d'EU-Arc Iris, Víctor Mansanet, va dir que la coalició, després de denunciar possibles irregularitats en l'aplicació de les contribucions, com era la seua obligació, s'ha limitat a facilitar un model de reclamació que han de presentar els afectats, si ho creuen convenient, amb la seua signatura.
Altre dels assistents va informar de que els treballs objecte de la contribució especial ja han començat, i la representant dels serveis jurídics d'EU va advertir de la imprudència que suposava iniciar els treballs sense resoldre els recursos.
Si fianalment prosperen els recursos i els possibles contenciosos, i es demostra la irregularitat de les contribucions, el responsable polític d'aquesta decisió haurà de donar explicacions i assumir en el seu cas responsabilitats.

30 comentaris:

Anònim ha dit...

Si es penseu que guanyareu vots fent la ma a les foies, aneu apanyats.

Anònim ha dit...

Fer la mà es una constant en ells, a Les Foies o a Tombuctú.
I el èxit d'assistència a la reunió no és perquè ells tinguen poder de convocatòria.
És perquè a la primera reunió convocada no va anar quasi ningú pensant que no era important i resultà que es decidiren per votació entre els assistents asunts que afectaven a la buxaca de tots.
Ara assistí tothom a esta reunió per vore si es podien desfer d'alguna manera les resolucions anteriors i no pagar les cantitats requerides.
Quan a algú li parles d'estalviar-se diners acudix enseguida a la cridà.
Haveren anat tots perdent el cul encara que l'havera organitzat el dimoni.

Anònim ha dit...

Quan a algú li parles d'estalviar-se diners acudix enseguida a la cridà.

Com quant es repartiren estalviadors d'aigua,que estem pagant x 1000 en els rebuts d'aigua i clavegueram.

Que hi ha que paguar al Assessor.

Anònim ha dit...

S´ha de pagar el sou de l´assessor, si. Que es el sou que es pagava a Fufu i vosaltres aprovareu. ni un centim mes que el que va aprovar el vostre regidor alçant la maneta.

Anònim ha dit...

Ara a fer oposició li diuen fer la mà. Demócrates.

Anònim ha dit...

Ja anem si el sou de FUFU estava mal i donareu mes feina que un porc solt i el del vostre assessor està bé.
Are aca caga diners

Anònim ha dit...

no, estava mal abans i ara també. mai ningun regidor havia cobrat i no se li devia posar sou. la maneta ´per arovar el sou avall víctor. i està mal que haja assessor amb el mateix sou que li aprovareu a fufú. el que passa es que ara quan parleu del sou de l´assessor vos fem callar perque alçareu la maneta per aprovar-ho.

Anònim ha dit...

Com jo no vaig alçar la maneta hi 3000 i pico veins tampoc.
Que el regidor ERPV tinga assessor, sigua alliberat del seu partit i el pague en un 80% el poble de Simat ho trobe indesent.
Encara ningu ha desmentit que l'assessor és un Alliberat de ERPV, serà perque es veritat

Anònim ha dit...

Em pareix exactament igual de indecent que eixe sou que cobra, el cobrara un regidor alliberat del pp. sou aprovat pel regidor victor mansanet, que ell si que va alçar la maneta.indecent abans, indecent ara, criticable abans i ara, em pareix a mi que jo tampoc vaig alçar la maneta.

Anònim ha dit...

Tinc una pregunta:
Arc iris va fer un acte a una dependència de l´ajuntament a porta tancada?
si es va fer band, es va publicar que es feia, un policia local va obrir la porta, victorieta no podia canviar l´ordre del dia, va anar qui va voler i D. Olegario estava allí. quina diferència hi havia amb la del BES? que la feieu vosaltres? i amb la de Marga Sanz. quina diferència hi havia?

Anònim ha dit...

Pots marejar tot el que vullgues. El bloc va fer un acte de partit al saló de plens que no interessava ningú que no fora del bloc. L'heu cagada. Jo, jo, jo.

Anònim ha dit...

Fufu era concejal, aspirino no.

Anònim ha dit...

Diferència entre l'acte del BES i l'acte de les foies: el primer era un acte intern per a discutir la línia programàtica de la corrent d'un partit polític, que ja són ganes de tindre corrents en un partit que no arriba a l'1% de vots. I el segon era un acte d'interés general que afecta a mig simat i per al que s'esgoten els terminis per a presentar al.legacions. El govern local tenia que haver estat qui informara de la possibilitat de presentar al.legacions, i no baldomero.

Anònim ha dit...

Fufu era regidor pero el seu sou no ixia de baix les pedres, mai ningun regidor havia tingut un sou fins que víctor mansanet va aprova posar-li´l.

Anònim ha dit...

Mai ningun regidor havia tingut sou? I el que teniu ara què és, l'aguinaldo de Nadal? I les factures de representació, en línia ascendent des de l'agost de l'any passat a una mitja de 3.500 euros al mes?

Anònim ha dit...

no haver alçat la maneta: victor no haver-lo aprovat. tu li l´has posat.

Anònim ha dit...

La maneta se vos ha anat a vostros amb les despeses de representació. Ara vorem.

Anònim ha dit...

Anem a vore perque BALDOMERET alçara la maneta tenim que estar pagant, el
amanuense del Serra per els segles dels segles,per eixa regla de tres al Serra després de la seua trajectoria com a gestor en la cooperativa deuria ser inabilitat per a gestianar els interessos comuns per els segles dels segles i no és així.
Per tant PSOE i Bloc rectificar és de savis.

Anònim ha dit...

la partida s´arregla al principi i no es canvien les regles a mitjan partida. tu volies sou, victor? pues sou tens. o el sou nomes el volies per la magnifica eficiència de tots coneguda del senyor Fufú, magnífic gestor i millor regidor? alces la maneta i et fan la foto. no haver-la alçada, ara a tragar amb el sou que posares.

Anònim ha dit...

La partida s'arregla d'ací a dos anys. Tots a l'oposició.

Anònim ha dit...

La partida s'arregla d'ací a dos anys. Tots a l'oposició.

Anònim ha dit...

La partida s'arregla d'ací a dos anys. Tots a l'oposició.

Anònim ha dit...

En sorpren molt qu'un partit politic que es diu d'esquerres, com es arc iris EU, es preocupe tant pel veins de les FOIES, on hi han casetes i xalets de segona residencia que superen els 25.000.000.de les antigues pessetes de valor de mercat.Els propietaris d'eixes cases i xalets bé poden pagar una mitjana de 153€ per caseta. Això és millor que que ho pague tot l'Ajuntament, a costa de la resta de veïns que no tenen cap xalet a Les Foies. Els diners que s'estalvia l'Ajuntament es poden destinar a altres menesters que beneficien a la gent amb menys recursos.¡¡¡ Votants d'EU, demanem explicacions al nostre representant¡¡¡

Anònim ha dit...

La partida s'arregla d'ací a dos anys. Tots a l'oposició.

Anònim ha dit...

Altres menesters: sous, assessors, patxutxades, dietes...

Anònim ha dit...

Al de les 22:34. Ara s'heu ddstapat. Heu anat a fotre als foieros per a fer caixa. Cabrons, miserables. A les foies hi ha gent normal, la majoria, i tots som simaters. O la plaça de l'esglesia la paguen els veïns de la plaça?

Anònim ha dit...

Hem d´aguantar tots eixos insults senyor administrador? quan la raó s´acaba comencem a insultar.
54 persones aproven la gestió del regidor de cultura, el que representa el 80%, la nota mitja per ara es 7´78.

Anònim ha dit...

Convidem a arc iris a que valore la seua tasca d´oposició amb altra enquesta.

Anònim ha dit...

siiiiiii siiiiiiiiiiiiiiiiii

Anònim ha dit...

El que hem de valorar és la tasca d'oposició que ha fet el Bloc els darrers deu anys. Colom a sus anchas.