dijous, 23 de juliol del 2009

EL PGOU AGAFA AL MULTIGOVERN AMB EL CUL A L'AIRE

El termini per a remetre una proposta de Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU) a la Generalitat acaba en uns dies, i l'Ajuntament de Simat no té els plànols preparats. Eixe és el motiu de l'ajornament del ple ordinari que s'havia de celebrar dilluns 27 de juiol, i que ara es retardarà probablement fins al dilluns 3 d'agost.
Ara toca anar a correfuita, perquè sembla que en un any el regidor d'Urbanisme i de quatre coses més no ha tingut temps d'enllestir una proposta susceptible de ser acceptada per les autoritats autonòmiques.
I si ni tan sols estan els plànols enllestits, no cal ni que somiem en que el regidor de comunicació comunicarà al poble els criteris amb els que va a elaborar-se el PGOU, ni que la regidora de participació ciutadana promourà un procés per a que els veïns coneguen el document i puguen opinar.
El descuit és greu. Que al regidor de comunicació i festes se li ennuegue el programa de festes pot ser fins un punt assimilable. Però que l'ordenament urbanístic d'un municipi s'haja de fer a bacs i rodolons supera l'anècdota.

46 comentaris:

Anònim ha dit...

No sé si se li aha ennuagat el programa de festes pero li ha eixit apanyadet. Molta musica en valencià, a mi m´agrada.
http://www.simat.cat/index.php?id=79

Anònim ha dit...

acabo de posar un 10 a l´enquesta, i no perque siga la feina d´un 10, ningú es mereix un 10 pràcticament, i més jo que soc votant del psoe, però es que la campnaya tan asquerosa que des d´ací s´està fent contra una persona és per això i més.
i més quan mai simat havia fet una feina de comunicació més ampla com ara (la web estava morta fins fa 1 any, s´ha creat un canal facebook on m´arriben quasi a diari notícies, les festes de santana estan anunciantse fins a radios de valencia!) deixevos d´histories i feu oposicio real

Anònim ha dit...

Vaja, el vostre ex aliat Serra està retardant la feina de tots els altres regidors (per el que digueu). Abans era de categoria i ara quan s'heu barallat a pegar-li foc.
A mi tampoc m'agrada un pel però el que vec és que éstos se'l han tengut que tragar com un mal menor per a treure avant un projecte. Vosatros no, vosatros se'l triareu.

Anònim ha dit...

Si. Este xic, Juli, és molt treballador. Els seus companys es fan creus, diuen que és una màquina. I això que està molt ben colocat, guanyant molts diners.
Ho dic perquè no li faria falta anar tan estressat acudint a tot.
Jo crec que ho fa per vocació. Això et dona un poquet d'esperança en els polítics.
Tota l'esperança que et lleva llegir esta web, amb tant de rencor i odi.
I ara direu que s'ho a escrit ell mateix. Ja ho sé. Ja vaig conequent-vos. Dona igual.

Anònim ha dit...

No com els trigos que després d´una dura infància, es pensaven que profesionalment anàven a ferho tot pols i el bac ha estat menino. Ara les seues frustracions volen descarregarles en algu, dona igual qui siga, però sempre tindre algu: primer Colom, després Serra, després Juli...

Anònim ha dit...

Ui que bé ho fa el Juli i content estem. No teniu trellat ni forrellat no assumireu mai les mancances que feu i es lluernareu per sempre amb el pobret pobret JULI . Juli a més d'estar en la lluna de València, ni pensar-ho ho fa tot bé, ho fa prou malament, pero temps al temps. De moment en duu unes quantes i groses, i no hem acabat el jornal. Aixó si marketing i possar-se un 10 o fer-se'l possar no ens faltarà.

Jo el vaig votar i no votaré mai cap llista on vaja aquest personatge, que va de listillo i fotent per aqui i per allà, aixó si fent cara de bon xic i donant llàstima. Ja vorem com quedem... ja anirà eixint tot, de moment hi han varies coses que no pot ocultar, les altres es feina de l'oposició desnmascara totes les seues pardalades.

I a la gent que entra aqui fent la pijor campanya de imatge que s'ha fet mai, sols comentar-vos no hi ha limit en el FRIKISME del bloc simater ... es veu que no

Per que no utilitzeu la web del bloc, li poseu un 20 i deixeu d'emprenyar i dir aqui aixó i allò, doncs simplement per que sou així i critique just el que feu... ha insultat més la gent del bloc aqui que li han dit a juli o algun membre del govern, pero clar vosaltres anonimament, per que no teniu collons de signar ni de fer res en trellat.

Anònim ha dit...

Com està el tema de les dietes? ho sabrem ?

EU -ACAIS te accés als presupostos de festes, es faràn públics ?

Anònim ha dit...

Tranquil, es sabran.

Anònim ha dit...

al de les 22.02 i 22.02 (el mateix)
soc d ésquerra unida i se ben be que tu no tens res a vore amb eu o amb l´arc iris, i estas ací contaminant i acusant a tots de fer des de l´anonimat, molts sabem que et meneja, perque eres l´unic que esta fent els mateixos comentaris de fa dies acusadors, des de l´anonimat i sense proves, cosa que arc iris no ha fet, només ha critica una feina i tu estas acusant, done pues la cara i vaja on tinga que anar señor VICENT COMPANY

Anònim ha dit...

ah puesssss... i eixe es el que acusa de draps bruts???? ací tots tenim un passat.....

Anònim ha dit...

El de les 23.31 no és d'EU. L'administrador ho ratificarà aviat.

Anònim ha dit...

Els trigos són els únics que tenen ous pa posarvos a tots al puesto, panda de bucaneros.

Anònim ha dit...

el trigo solía trabajarse en los viejos molinos de agua

Anònim ha dit...

Pues hasta ahora parece que en los molinos han trabajado otros, juuuaaaaaa.

Anònim ha dit...

Ara que estava moderant-se la web ja se vos va la llengueta amb lo de "panda de bucaneros. Això està ja a un pas del antic "filibustero". T'agraden els insults navals, eh Gerardo?
Clar ho tens sempre en el cap perquè és com et sents, un pirata.
He anat a la WIKIPEDIA a mirar amb total precissió lo de filibustero i la definició és per a morir-se de la risa. Diu que és un pirata amb la particularitat de que "saquea únicamente las ciudades de la costa". Otia, de la costa, com Simat. La teua aspiració secreta.
T'ho han fet a la mida. Per això gastaves tant la palabreja i sinònims.
JAJAJAJA Tot té la seua explicació si vas a buscar-la.

Anònim ha dit...

Imagina, per saber que vol dir filibustero has d'anar al diccionari. Quin nivellasso tu. Quin atreviment.

Anònim ha dit...

Saps què vol dir truhán o també has d'anar al diccionari?

Anònim ha dit...

Jo, jo, jo.

Anònim ha dit...

Tots saben perfèctamet que és sinònim de pirata (el que tu vols ser si algun dia arribes a l'Ajuntament, que no es produirà). Però a qué es dedica especificament eixa modalidat de "pirateo" no ho sabies ni tu (ara t'acabes d'enterar gràcies a la meua generositat). Tu gastes palabrejes per a insultar sense saber ni qué estas diguent.
Per cert, necessites tres missatges per a contestar-me? Axò és per a que contabilitzeu més visites?
Però si estem unflant-vos a comentaris! No fa falta home, i si vols entrem més, açò és molt divertit.
Pseudo-política de broxa gorda.

Anònim ha dit...

Where is the Gerardo´s hair?

Anònim ha dit...

No caigues en la trampa. Lo de truhan és per a que contestem amb insults també, posant-mos al seu nivell. Tenim massa recursos per a expresar-mos sense caure en això.
Perqué tenim classe i "nivellasso". I quan una cosa volem saberla ben específicament, recurrim a la Wikipedia. Sense complexes. Així és com es progressa.

Anònim ha dit...

I dont know.

Anònim ha dit...

Where is the Marco's hair?

Anònim ha dit...

I el teu????

Anònim ha dit...

Ací dalt del meu cap, com té que ser?

Anònim ha dit...

Vols que te'n passe un poquet? Em quedat que mosatros som generosos, ja ho saps. T'expliquem el que volen dir les paraules que tu gastes i tot!

Anònim ha dit...

A lo millor, bueno no, segur que sols t'aprofita per això, per aguantar eixa monyera.................

Anònim ha dit...

Tinc monyera i sé gastar el cervell. I no insulte, faig raonaments, prova de que sé gastar el que hi ha baix de la monyera. No com tu que no tens un pel en el cap i damunt no discurrixes amb la pilota.

Anònim ha dit...

Un "raonament" és preguntar-te on està el monyo dels Trigos???
Clar, per això tens monyera.........De no gastar la pilota com tú diussss...............

P.D. I no soc Gerardo..............

Anònim ha dit...

ELS TRIGOS PREPAREN UN MODEL DE RECLAMACIÓ PER ALS AFECTATS PER LA CALVICIE
Els germans Cabanilles exigeixen a l´ajuntament que pague mitjancant subvencions de la Generlitat o diners dels simaters injertos de monyo a tots els "pelats" del poble. El lobby sense pèl troba injust que la majoria de simaters puguen disposar d´una bona mata dalt del cap mentre altres sols tenen l´opció de posarse un peluquí.

Anònim ha dit...

Mare meua, entrant en descalificatius físics....Mirat a tú mateix, de segur que deus tindre l'ouera xicotea.....

Jajajajaja!!!

Dew, "pelut", seguix "razonant" aixina.

Anònim ha dit...

Xicoteta, perdó. ó el xorro xicotet??????

Anònim ha dit...

Jo no he preguntat pe'l monyo de Gerardo, jo he preguntat pe'l de Marcos. El de Gerardo és un altre. Ës que com a l'Arc Iris hi han tants pelats mos confundim.
Pos eres Victoret no?. Xe qué lio! I tots tenim pilota, sols que la vostra és de billar.

Anònim ha dit...

Estos tontets del bloc sempre guanyant vots.

Anònim ha dit...

No,no soc Victoret. Soc el que no m'ha paregut bé el desclificatiu físic.

Ademés, quin Victoret, al de la Mapfre?????

Anònim ha dit...

Val més estar pelat que tonto.

Anònim ha dit...

Jo, jo, jo.

Anònim ha dit...

JAJAJA com vas calfant-te. Que jo parlava del cap i tu ja estas en la "entrecama". Qué típic parlar del tamany dels atributs de l'altre quan u s'encen.
Eres molt previsible, machito.

Anònim ha dit...

Tens raó, ho senc, monyàssa................

Anònim ha dit...

ademés, has començat tú diguent-li pelats als Trigos i diguent que tens una monyera, cosa que no sabem. Com era allò??? Presume de lo que tienes y te diré de lo que caréces????

Calfaet estàs tú què, també és prou tipic, criticar les carències capilars dels altres, que per a mi també és un atribut.

Bueno, seguix "razonant"................

Anònim ha dit...

Me'n vaig a la carrera, la meua monyassa i jo. Poseuse gorreta.

Anònim ha dit...

No se n'adoneu que el que no volen és parlar del fons de l'article?

Anònim ha dit...

Eixos artícles tan tendenciosos no val la pena comentar-los.
Quan els comenteu amb serietat i critiqueu lo criticable parlarem.

Anònim ha dit...

Seguiu insultant. Falten 21 mesos per a les eleccions.

Anònim ha dit...

Al comentari 23 / juliol / 2009 23:31

TÚ ERES D'ESQUERRA UNIDA i jo soc LA MARE DE DEU DE GRÀCIA, que t'ilumina amb les nits fosques quan et torturen les mentides que dius. Quan et sents acorralat vas soltant noms: DONCS QUI TINGA ALGO QUE AMAGAR QUE S'HO AMAGUE COM HO DIT PER AQUI.

Mira que ens divertiriem si aixó acabaRÀ FINALMENT en un jutjat ... i tat que si Conxin, Victoret, Eladi, Juli i mansanets i oltretes vaRios ?

El que si és denunicable es la campanya que li feu a Victor Trigo, sembla ser que hi ha prou material per enxironar-vos caballers ... i encara no hem acabat. Bona sort que els dels anonims eren els altres i no vosaltres, Estu perdent el gra de credibilita que us quedava.

Anònim ha dit...

Molt interessant. De conxins, julis i mansanets ens ho podíem esperar, però això d'oltretes varios ens ve de nou. Farem un tomb per l'hospital de Gandia.