divendres, 3 de juliol del 2009

EL BLOC UTILITZA L'AJUNTAMENT PER A UN ACTE A PORTA TANCADA


Juli Ibàñez, a la cuina. (foto: web del Bloc).
Fins ara els actes que han celebrat els partits polítics de Simat al saló de plens de l'Ajuntament han estat oberts al públic. Ho han fet tant el PSPV, com Esquerra Unida, com Esquerra (Republicana) per a conferències o assemblees informatives dirigides al públic en general. Res a dir. Ara, però, la corrent del Bloc avergonyida de la política del seu partit, el BES, que té en el regidor de Simat Juli Ibáñez un dels seus principals representants, utilitzarà dissabte el saló de plens per a un acte intern, a porta tancada, on dirimiran les seues cuites internes abans de dinar a la llar dels jubilats i de disfrutar de la Diada de la Pilota i de la revetlla.
EU-Arc Iris demanarà a l'alcalde, Eladi Mainar, que regule l'ús del saló de plens amb un decret on establisca els criteris amb els que entitats, associacions i partits polítics podran utilitzar la sala municipal. EU-Arc Iris proposa que l'obertura al públic en general siga una condició inexcusable per a poder accedir a la sala. Si el Bloc vol fer assemblees internes, que llogue un local o que vaja a la casa de la cultura.

50 comentaris:

Anònim ha dit...

Mentiu.

Anònim ha dit...

Demostra-ho.

Anònim ha dit...

acte tancat? si ho anuncia a la web del bloc convidant a tothom..

o no vareu sentir tampoc el bando d´ahir??

mentiders

Anònim ha dit...

A vore. Si ho anuncia la web del Bloc deixa de ser un acte tancat? A què convideu al poble? A la constitució de la Mesa? A la lectura de l'informe de la Mesa? Al debat sobre les estratègies de futur del Bloc? Qualsevol veí de Simat pot ser membre de la Mesa? Qualsevol veí de Simat presidir l'assemblea del BES? Ens voleu fer imbècils?

Anònim ha dit...

No cal que convideu al poble. A qui que no siga del Bloc li interessa un acte intern amb lectura d'actes, constitució de Mesa, lectura d'informes, etc? Per a que convideu al poble? Per a dissimular? Aneu a tractar temes locals? Aneu a parlar de l'atracament de les Foies? Aneu a parlar de la piscina coberta? De què aneu a parlar? De lo bé o de lo mal que ho ha fet Enric Morera i les dos trànsfugues d'EU?

Anònim ha dit...

no va a parlarse de casetes de membres d´arc iris ilegals impagades, de anuncis que feu que comunicareu a l´alcalde o al plenari i mai es diu res, de que voleu organitzar els jocs olímpics del 2016 a simat, anem a parlar del bé que li fa algún treballador del pspv a valencia al seu propi partit, anem a parlar de gent que ha passat per tots els partits possibles (inclós FALANGES) i ara van d´esquerresos

seguim?

Anònim ha dit...

Aneu també a parlar del sou d'una treballadora simatera del Bloc a l'ajuntament socialista de Burjassot? Aneu a parlar també de la caseta il.legal de l'alcalde del Pla de Corrals? Aneu a parlar també de la procedència ideològica d'alguns militants del Bloc? Aneu a parlar de les alcaldies que li heu robat al PSPV juntant-vos amb el PP? Aneu a parlar de l'exemple edificant de Ximo Tur a Calp? Aneu a parlar dels negocis d'Altea? Aneu a parlar del cop d'estat que heu donat a les Corts? Si aneu a parlar de tot això, jo hi aniré.

Anònim ha dit...

Xe, si parlen de com van deixar a Eladi en calçotets, jo també vaig.

Anònim ha dit...

Jo vull que parlen de com el Bloc va ocultar el projecte del camp de golf entre 1999 i 2003. Pot ser?

Anònim ha dit...

A vore, dels 50 vots que va traure el Bloc a les darreres eleccions, quants són del BES?

Anònim ha dit...

Està clar. Quan et claves amb el Bloc, et retrauen fins si et pixaves al llit de xiquet. És la tàctica de la intimidació.

Anònim ha dit...

Ai redéu. Con la Iglesia hemos topado, Sancho.

Anònim ha dit...

vixca juli!

Anònim ha dit...

Mira que sou. És que no enteneu res. El Bloc fa el congrés a l'Ajuntament per a que Juli puga anar a descansar al seu despatx entre ponència i ponència. No teniu consideració.

Anònim ha dit...

Veiam. Ahí pot anar qui vullga? O hi haurà un porter del Bloc a la porta que dirà qui pot passar i qui no? El dret d'admissió està reservat? En qualsevol moment qualsevol veí podrà entrar i eixir amb dret a veu i vot? Aclariu això i aleshores podrem saber de què estem parlant.

Anònim ha dit...

Penjaran la bandera del Bloc al balcó de l'Ajuntament?

Anònim ha dit...

Edicte d´alcaldia:
El saló de plens no podrà ser utilitzat per cap partit sols es podrà utilitzar per EUPV quan vinga Marga Sanz, gran coneixedora de simat que vindrà a tractar temes locals.
Així vos pareixeria bé? S´ha negat el saló a EU per algun acte?
L´assemblea de BES es un acte obert a la participació i el debat.

Anònim ha dit...

Obert per a qui? Podrà anar Victorieta la de Ramis a presentar ponències i mocions?

Anònim ha dit...

Agustina és del BES?

Anònim ha dit...

No, és del PETÓ.

Anònim ha dit...

Van a dirmos qui va llevar el carrer d'altall?

Anònim ha dit...

van a dirnos de qui és propietat l´ordinador d´on es fabrica aquesta web???? PSOE? Isabel Escudero? Gerardo, Isabel sabe lo tuyo????

Anònim ha dit...

va anar victorieta a dir-li a marga sanz el que tenia que dir? si pot vindre victorieta., tu també si vols a dir el que cregues convenient.

Anònim ha dit...

si, però fins ara hem vist actes nacionalistes a simat, cultura i gent de la cultura exposant al monestir, gent de simat i la valldigna com mai s´havia vist, hem vist posar en marxa consells agraris locals, dignificar i culturitzar al poble en matèria ecològica, incentivació de programes esportius i culturals (campus esportiu, tallers de teatre...), assemblees obertes a tots els veïns tot això no interessa difondre-ho a aquesta web, però ahí està
ha entrat la gran defensora dels valencians "MARGA SANZ" a l´ajuntament amb eixe gran valencià que inutilitzà sempre, però clar, l´obsesió es de la gent del bloc cap a vosaltres, ala, aneuuuu traureu més vots estatals i autonòmics, pero doneu lliçons de vot local a la Xarito, val? el més graciós de tot es que els que difameu ací de comunistes teniu el mateix que aznar de contador d´acudits

Anònim ha dit...

Doncs avui Aznar n'ha dit un molt bò

Anònim ha dit...

rectifiquem en la moció motera i l´acte obert a porta tancada o seguim fent el tarugo?

Anònim ha dit...

A l'assamblea del BES poden entrar tots. El porter sols prohibirà el pas als pelats maltractadors de xiquets. No trigo?

Anònim ha dit...

A vore, jo sóc membre d'Arc Iris i conec més o menys als Trigos. He vist algun cosa rara però no crec que puguen fer ús de la violència amb els menors. Estas mentint.

Anònim ha dit...

Si pues pregunta-li a la xiqueta agrdida i a tots els asistents al pobre espectacle de fa 3 o 4 anys. Un dia de l'aigua, una poalada, en la mateixa font gran i per la part exterior del cotxe d'un trigo. Agrsió pública i la xiqueta plorant. Ho vaig vore en directe.
Mirat be si on estas clavat/da és un partit o una secta de psicópates.

Anònim ha dit...

Si jo també estava allí i falta dir que el trigo anava amb dos crios menuts i li tiraren una poalà d'aigua dins del cotxe.
Si haguera hagut un accident que fem?
Després parlen de manipular l'informació.

Anònim ha dit...

MMMMMMMEEEEEEEEEEENNNNNNNTTTTTTTTIIIIIIIIIRRRRRRRRRAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! Era per l'EXTERIOR del cotxe MENTIRÓS. I ho va vore molta gent, tu segur que no. Ademés, quin accident vas a tindre per la font gran a 20k/hora.

Anònim ha dit...

Però qui és el eixe impresentable que intenta justificar l'agressió d'un adult a un menor??? Teniu uns principis i quan vos interessa en teniu altres

Anònim ha dit...

Sempre igual.
Que té que vore tot aço amb lo del acte del BLoc a porta tancada.

Qui vullga cotilleos que compre HOLA.

Anònim ha dit...

quina porta tancada? la del cotxe del trigo? perque la de l´ajuntament de demà estarà oberta i ben oberta i si vols vindre estas convidat. ara ja et dic que allí mai es justificarà una bofetada a una xiqueta. MAI vinga de qui vinga.
i la moció motera? l´heu trobada? a mentides ens matareu...

ASSESSOR ha dit...

Segons fonts ben informades acabe de saber que el porter a l´Ajuntament serà Joan Maria Mansanet Mansanet, nascut a Simat de la Valldigna, provinent d´una famililia de terratinents explotadors vinculats a l´OPUS.
Estudiant mediocre tardà set anys en acabar la carrera i heretà el despatx de son pare al carrer Poreta Querol. Es casà amb una companya de facultat també riqueta com ell i de Godella.
Va ser regidor del BLOC a Simat i Secretari de la Cooperativa La Valldigna de la qual dimití per xanxullos i tornà al despatx de son pare a València.
Durant alguns anys el seu Bufet va portar els assumptes de Colom i de l´Ajuntament de Simat.
Va ser posat a dit per Pea Chesa com a cap de llista del BLOC per València.
En les europees del 2004 va traure els pitjors resultats del BLOC en la seva història, malgrat la qual cosa no dimití.
En les municipals de 2007 va ser candidat per València i va vendre el partit al PSOE perquè el feren regidor.
Aquestes són les raons per les que a Simat li tenen tant de afecte.
N
Més informació : preguntar a l´assessor o acudir hui al Saló de Plens de l´Ajuntament.

Anònim ha dit...

precisament este no estara al BES! jajajajajja
intoxica intoxica intoxicame intox!! así es el trigo de mi amor, intoxica intoxica intoxicame intox... y a lo mejor me lo creo tó!

Anònim ha dit...

No estarà al BES perque no voldrà, perque les portes son obertes?
O com quedem?

Anònim ha dit...

Estarà el que vulga. Ell no es del BES pero estarà perque li dona la gana,i tu si vols també a dir el que vullgues. ha quedat claret o et faig un dibuix d´una porta oberta.
Esperem la rectificació, assentadets pero l´esperem.

Anònim ha dit...

Gràcies per l'aclaració de que Juanma no es del BES.

Ah i si vols rectificacions, primer demana-li-les als que porten anys manant i als que els han recoltzat gratis

Anònim ha dit...

Sabeu qui ha estàt present, durant tota la reunió del BES, a l'Ajuntament???? Don Olegario Mahíques.........

Anònim ha dit...

No soc del Bloc ,però a tota la gent que defensem la identitat del País Valencià ens hauria d'agradar que dins del Bloc quede gent que encara té les idees que van sugir de la antiga UPV.

PD:de la UPV jo si que era votant.

Anònim ha dit...

Don Olegario Mahíques és del BES?

Anònim ha dit...

Deu ser del BES perque d´altra manera no s´enten que puguera anar a un acte a porta tancada. veritat gerardo?

Anònim ha dit...

Segurament serà del BES.
Els partis estan tan desprestigiats, que acullem a qualsevol que s'acoste.
Aixina pasa el que passa después.

Anònim ha dit...

arquers...cal faltar al respecte a la gent major?

Anònim ha dit...

Es fa un band per convidar a tota la gent del poble..... aixo es un acte de portes tancades? aneu a fer feina que com sou funsionaries esteu molt aburrits, victor , trigos un beset, sigau un poc més seriosos jajjaja

Anònim ha dit...

Es fa un ban per a què? Per a fer el programa del BES? Per a això es convida a la gent? Juli, Bes I Pega't un Bac. I després dimiteix.

Anònim ha dit...

Abans de demanar bacs informa´t allí no es va fer ningun programa del BES.
Es va debatir i la gent que va voler, va estar.
Als actes d´arc iris al saló de plens també va el que vol.
pero podeu anar pegant-li la volta: primer acte tancat, ara ja acte intern. pareixeu el PP primer jo pague els trajes i ara pots d´anxoves...

Anònim ha dit...

Segur que les anxoves les paga el capitá moro.

Anònim ha dit...

Juli, bes a Andorra a fer-te un plat de caragols a Ca'n Manel, que sé que t'agrada.