dimecres, 15 de juliol del 2009

ARC IRIS DEMANA A LES TRÀNSFUGUES D'EU QUE TORNEN L'ESCÓ A LES CORTS


Arc Iris fa una crida a la decència política i adverteix de que l'usurpació de les institucions no només ve de la mà del PP. Dos trànsfugues d'Esquerra Unida, Mònica Oltra i Mireia Mollá, ocupen escó a les Corts amb total impunitat, i a més es permeten de dir indecent al PP, quan estan al mateix tall. Arc Iris demana la devolució immediata d'ambós escons i la reposició de la normalitat democràtica a les Corts, que no només ha trastocat el PP.
Amb la complicitat de dos diputats paràsits del Bloc, Oltra i Mollá han donat un cop de mà al grup parlamentari i s'han apoderat dels recursos i dels temps d'intervenció, que Oltra fa servir per deixar-se notar donant espectacles. Ara bé, quan ix de les Corts es lleva la samarreta-denuncia i se'n puja al cotxe oficial.
Ara, a dos anys de les eleccions, el Bloc i les trànsfugues han començat a posar-se nerviosos perquè no veuen la manera de tonar a entrar a les Corts. El poble no perdona les marraneries polítiques.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona als i les regidores del PSPV a hores d´ara la seua bona tasca no ha merescut cap crítica per part d´arc iris.

Anònim ha dit...

Ara estes ens ixen per ahí!. AIxò esta bó, que trist. Conclusió.... tots a Manar . On está la dignitat?

Anònim ha dit...

Al primer. Pensava que compartieu èxits i fracassos. Jo tinc una crítica per al PSOE: Haver-se juntat amb males companyies.

Anònim ha dit...

Jo vull una camiseta de mónica tránsfuga. On la puc aconseguir?

Anònim ha dit...

S'està difonent a les seus d'EUPV.