dilluns, 29 de juny del 2009

PROPOSTA D'ALCALDIA PER A IMPOSAR CONTRIBUCIONS ESPECIALS A LES FOIES

Reproduïm íntegre el text amb la proposta de l'Alcaldia de Simat per a imposar contribucions especials als veïns de les Foies, que es debatrà al ple de hui:
Incoat expedient per aquest Ajuntament per a la imposició i ordenació de contribucions especials per la realització de l’obra “ Reparació de Camins Rurals per les pluges d’octubre de 2007 , Camins “ Foies, Pi, Royalty, Ramonet i Travessia Pla de Corrals” , vistos els informes emesos pel Servei Tècnic Municipal, per la Intervenció i pel Secretari d’aquesta Corporació, i segons l’article 22.2.e) de la Llei 7/1985, de 2 d’abril, Reguladora de les Bases del Règim Local, pel qual es reconeix la competència del Ple per determinar els recursos propis de caràcter tributari,
S’ACORDA:
PRIMER. La imposició de contribucions especials per al finançament de l’obra “ Reparació de Camins Rurals per les pluges d’octubre de 2007 , Camins “ Foies, Pi, Royalty, Ramonet ”, el fet imposable de la qual està constituït per l’obtenció d’un benefici o augment de valor dels béns afectes .
SEGON. Procedir a la determinació i ordenació del Tribut concret d’acord amb el següent:
— El cost previst es fixa en 149.289,23 euros i el cost suportat per l’Ajuntament en 74.644,62 euros.
— Fixar la quantitat a repartir entre els beneficiaris en 52.251,23 euros, equivalent al/a l’ 70% del cost suportat. ( Dins del 70% l’Ajuntament de Simat de la Valldigna aporta un 29,92 % com propietari). El cost total pressupostat de l’obra, tindrà caràcter de mera previsió. Si el cost real fos major o menor que el previst, s’utilitzarà el cost previst als efectes del càlcul de les quotes corresponents.
— Aplicar conjuntament o separadament, com a mòdul/s de repartiment:
1- Superfície parcel·la 40 %
2. Superfície del immoble 60 %.
TERCER. Aprovar la relació dels subjectes que es veuen beneficiats per la realització de l’obra i establir la quantitat que aquests hauran d’abonar a aquesta Entitat, que apareix a l’expedient com a Annexos I i II.
QUART. Exposar i publicar l’Acord provisional íntegre al tauler d’anuncis de l’Entitat i al Butlletí Oficial de la Província de Valencia, respectivament, durant trenta dies com a mínim, dins dels quals els interessats podran examinar l’expedient i presentar les reclamacions que creguin oportunes.
QUINT. Donar compte al Ple de l'Ajuntament de les reclamacions que es formulen, les quals es resoldran amb caràcter definitiu. Si no se'n presentaren, l'acord provisional esdevindrà automàticament definitiu.
Durant aquest període els propietaris o titulars afectats es podran constituir en Associació administrativa de contribuents, segons el que es disposa a l’article 36.2 del TRLHL.