dimarts, 2 de juny del 2009

L'AJUNTAMENT MODERNITZA LA GESTIÓ COMPTABLE


David Mogort, regidor d'Hisenda.
L'Ajuntament de Simat modernitza la seua gestió comptable gràcies a la instal.lació d'un nou sistema d'informació per a la gestió municipal, denominat 'Divalconta', dissenyat per la Diputació, i que soluciona els problemes habituals que les entitats locals troben en este àmbit, de manera que facilita la gestió comptable dels consistoris, segons ha informat el regidor d'Hisenda, David Mogort.
Altres set municipis de la Safor ja disposen d'este nou sistema comptable: Benifairó, Beniflá, la Font en Carròs, l'Alqueria de la Comtessa, Palmera, Real de Gandia, i Xeresa.
'Divalconta' és un programa informàtic que comprén els models comptables normal, simplificat i bàsic, i que està relacionat amb altres àrees de la gestió municipal com són les de secretaria, gestió tributària i personal.
Este programa permet la comptabilització massiva de moviments i suporta la gestió de factures per mitjans digitals, suprimint els papers i aportant seguretat als procediments amb la utilització de la firma electrònica.
A més, facilita la comunicació amb altres entitats, aspecte important a l'hora de realitzar la rendició de comptes als òrgans de control externs als ajuntaments com la Sindicatura de Comptes i el Ministeri d'Economia i Hisenda.
Segons el regidor d'Hisenda, l'aplicació suposa un gran avanç en la gestió pressupostària de tots els ajuntaments, ja que els problemes comptables poden dificultar de manera important l'eficàcia i materialització de la iniciatives municipals.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Tanta modernor comptable, per a després fer lo que els vinga en gana, o pitjor, encara, anar posant pegues la claretat en els comptes.
Fa falta més ètica i menys tècnica.

Anònim ha dit...

Este programa ens esplicarà perque l'ajuntament paga a l'assessor de Juanito Serra com a dedicació a temps
complet i ademes és l'alliberat ERPV
a la Safor.Això serà com la canço "tener dos amores i no estar loco"