dimecres, 10 de juny del 2009

INTENTEN ESTAFAR PERSONES MAJORS

Una dona major va fer fugir ahir una persona que tractava d'estafar-la o furtar a casa seua amb el pretext de signar uns documents. Els fets van ocórrer ahir de vesprada a la part superior del carrer de Sant Roc, on una veïna d'edat va ser abordada per una dona jove que li exigia que signara uns documents o en el cas de que es negara a signar li donara cinc euros.
La víctima, que viu sola, es va posar nerviosa, es va negar a signar res ni a donar diners, va alertar a l'estafadora de que estava esperant a les seues filles, i li va demanar que se n'anara. En vore que l'estafadora insistia va demanar ajuda i l'estafadora va fugir. La víctima va recórrer als primers veïns que va trobar, al carrer Major, amb clars símptomes d'ansietat.
L'autora de l'intent d'estafa o robatori era una dona jove que s'expressava en castellà que no va ser localitzada perquè no ningú va denunciar els fets d'immediat ni a la Policia Municipal ni a la Guàrdia Civil.
La tàctica és sempre la mateixa. Se n'aprofiten de gent major que viu sola i empren qualsevol pretext per accedir al domicili, fer-li signar comandes innecessàries, o traure diners a la víctima.
Arc Iris demana a la Policia Municipal i a la Guàrdia Civil que extremen la vigilància sobre aquests fets.

1 comentari:

Anònim ha dit...

demana a la Policia Municipal que extremen la vigilància sobre aquests fets.
Jajajajajajajajajjajajajajajajajajajaja

Ilussos