dijous, 25 de juny del 2009

DILLUNS, NOU PLE EXTRAORDINARI

El multigovern ens dóna la raó una i altra vegada. La nova convocatòria d'un nou ple extraordinari per al dilluns 29 de juny demostra que la reducció de la freqüència dels plens ordinaris era una mesura injustificada destinada només a reduir les opcions dels veïns a intervindre.
A la convocatòria de dilluns anirà com a principal assumpte la imposició de contribucions especials als veïns de les Foies per tal de sufragar part del projecte d'asfaltat de camins, per a l'execució del qual l'Ajuntament va rebre una subvenció de 80.000 euros, el 50% del cost.
Es preveu l'assistència al ple d'un bon grapat de veïns de les Foies, però com que la sessió és extraordinària, no podran prendre la paraula. Ara bé, hi ha un precedent d'intervenció de públic a un ple extraordinari quan l'alcalde va permetre llegir un manifest a la presidenta local d'Esquerra (Republicana).
El multigovern de Simat ha tractat de legitimar la decisió de carregar impostos a les Foies amb una assemblea de veïns d'aquesta partida residencial convocada de forma peculiar. No obstant, molts dels afectats no donen validesa a l'assemblea i han expressat la seua intenció de rebutjar els càrrecs al banc per l'asfaltat de camins.
Arc Iris adverteix que si els càrrecs es giren en forma de contribucions especials tenen caràcter obligatori i poden derivar en mesures coercitives si l'interessat es nega a pagar. Per tant, la insubmissió fiscal no es la via recomanada per a oposar-se a esta mesura. Arc Iris recomana el recurs administratiu que qüestione la legalitat del pagament, i en el seu cas el contenciós, i en últim extrem la resposta política.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Si home damunt que treballen extraordinariament quexeuse.
A tot això l'alcalde encara estarà fent vacances el 29?

Anònim ha dit...

Estarà esgotat ! massa feina , deixeu que és relaxe.

Anònim ha dit...

Heu criticat molt...pero jo encara no se la vostra postura.
Paguem amb diners de tots camins a casetes il.legals que no paguen contribució?
Asfaltem els camins particulars amb diners de tots?
Ho deixem estar i que cadascú s´apanye?
que fem arc iris?

Anònim ha dit...

Al de l'anterior comentari, tranquil, la postura d'arc iris es defensar a la dreta, als seus amos, als de sempre, perque principis no ne tenen, i si no mira don venen i don cobre i si san fet casetes per ahi,...

Anònim ha dit...

I d´on venen els "sociolistos" que tenim a Simat, per que de socialistes tenen ben poc.

Anònim ha dit...

Dic jo que si s'han fet casetes, se les han fetes igual que mig poble.
O és que tots els de les Foies i el Pla de Corrals tenen llicencia?

Anònim ha dit...

Ací els únics que defensen la dreta son el del BLOC, que en les eleccions pasades anaven aliats de Convergència i Unió, la burguesia catòlica catalana.

Anònim ha dit...

Perdona, pero a simat, "els de sempre" (desde fa 30 anys), son el socialistes, que porten manant desde 1979.

Anònim ha dit...

I tu d'on cobres, espavilat?

Del sel o de algun amo que el paga per a que li fases faena.

Anònim ha dit...

Quina siga la postura d'arc iris, té igual.
Prou que proposen alguna cosa, per a que el tripartit diga que no.

ARC IRIS SIMAT ha dit...

És fals que Arc Iris no haja expressat la seua postura. Qui ha dit això no ha llegit les informacions referides a les Foies.

Anònim ha dit...

Magnifica idea la de pagar entre tots carreteres que van a xalets ilegals i que no paguen contribució, algunes casetes propietat de forasters que sols paguen la contribució de les seues cases al seu poble mentre ens tiren la merda a les simes de les foies.

Anònim ha dit...

És fals que les cases de les Foies no paguen contribució. Informa't millor. A l'inrevés. Paguen contribuició i no reben serveis. Es nota que no eres foiero. I sobre els xalets il.legals, m'agradaria confrontar el concepte d'il.legalitat amb l'ancestral tradició mediterrània d'estiuar. Sempre hem estiuat de forma sostenible. No cal fer Benidorms per a estiuar.