dijous, 18 de juny del 2009

COMENÇA EL TERMINI D'EXPOSICIÓ AL PÚBLIC DEL REGLAMENT DE L'ESCOLETA I L'ORDENANÇA QUE REGULA LA PRESTACIÓ DE SERVEIS TURÍSTICS

El Butlletí Oficial de la Província publica hui un edicte i un anunci de l'Ajuntament de Simat que obrin terminis per a examinar i presentar reclamacions, si s'escau, sobre el reglament de funcionament de l'Escoleta, i sobre l'entrada en vigor d'una ordenança que regula la prestació de serveis turístics i imposa taxes per l'explotació d'activitats turístiques.
L'edicte assenyala que el Ple de la Corporació, en sessió de data 25 de maig de 2009, va acordar l'aprovació provisional del Reglament sobre Regim intern de l'Escoleta Municipal, la qual cosa s'exposa al públic durant un termini de 30 dies, a efectes de reclamacions, entenent-se definitivament aprovades en el cas de no formular-se reclamació alguna.
L'anunci, per la seua banda, fa referència a l'aprovació provisional de l'ordenança fiscal reguladora del preu públic per a la prestació de serveis turístics, també aprovada al ple de 25 de maig, que ara s'exposa al públic, durant un termini de 30 dies, a efectes de reclamacions.
A més, el BOP publica també hui la darrera modificació de crèdit aprovada pel multigovern.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hi ha que anar a l'ajuntament a llegir al reglament o s'ha repartit?

Anònim ha dit...

Sí, espera't a que l'Ajuntament te'l porte a casa, i de pas et durà un suc de taronja, un café, una orxata amb fartons, la premsa del dia, i un croissant calentet. Jo, jo. A casa només arriben les multes.

Anònim ha dit...

Abans pagavem menya i els tenien tot el dia.
Ara que han augmentat el preu tanquen de 1 a 3.
Algú sap per què?

Anònim ha dit...

Si es reparteix el programa de festes, al menys podrian repartir el reglament a les cases del menuts que ja hi son a la guarderia.