dimarts, 23 de juny del 2009

ARC IRIS DECRETA L'ALERTA TARONJA PER LA NOVA ALCALDIA ACCIDENTAL DE JOAN SERRA

Medicament indicat contra el proselitisme polític.


L'alcalde de Simat, Eladi Mainar, està absent, si més no el cap de setmana, i ha deixat en funcions d'alcalde a Joan Serra. Arc Iris decreta l'alerta taronja, el segon nivell d'alarma abans de l'alerta roja, perquè la darrera vegada que Joan Serra va estar d'alcalde accidental, al mes d'agost, es va gastar vora huit mil euros en cavallons, i eixe periode va coincidir amb la desaparició del carrer d'Al Tall.
De segur que Joan Serra farà valer el càrrec accidental i provarà de buscar els cinc minuts de glòria que li permeten refer-se del mal gust que li van deixar les eleccions del 7 de juny. De fet, dissabte ja va fer un discurs davant 250 persones com a alcalde durant la festa de cloenda de la temporada del futbol base, rememorant els seus temps de jugador al campet del Pla de Corrals.
Serra no perd cap oportunitat d'intervindre en públic. Tant fa si és una assemblea de veïns de les Foies com un sopar del futbol base. Apareix per reunions de motors de regar, per juntes de cooperatives o pel mercat de dimecres. Fins i tot Arc Iris ha conegut que durant la passada campanya de les europees Joan Serra va tractar de convéncer de les bondats d'Esquerra (Republicana) a un exalcalde del PP de Benavites que s'ha instal.lat a Simat. Per provar que no quede. Dissabte que ve, si li va bé, hi ha a Simat dos sopars de quintos, els del 65 i els del 72, i a més un empresari hostaler amic seu organitza una revetlla. Tot d'ocasions per deixar-se vore com a alcalde accidental. Aixina i tot, si a les properes eleccions torna a traure 66 vots, haurà fracassat el proselitisme i s'haurà de donar per vençut.
Sant Guango ens guarde de tots els mals. Arc Iris elevarà el nivell d'alerta al roig si l'absència de l'alcalde original es perllonga més dies dels necessaris.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

novament l'atac visceral a ESQUERRA sense tocar els desgavells i desproposits del sr. Mainar.


Dona vergonya, i si voleu fàstic, veure en aquesta web els logos de la CUP i INDENDENTISTES DE LA SAFOR, des d'aqui la denúncia per us fraudulent i malintencionat d'una opció més que legitima i estructurada, de la que vosaltres ni formeu part ni crec que en formeu mai.

NI SOU INDEPENDETISTES , ni representeu cap opció d'aquesta mena ni a Simat ni a LA SAFOR, la vostra pleitesia cap al PSOE impedirà qualsevol pacte o aproximació a la coherència política implicita en aquestes dues opcions.

Anònim ha dit...

Quina Esquerra, Republicana o Unida?

Anònim ha dit...

Y ara resulta que l'alcalde Mainar té el do de la bilocació i pot estar en dos llocs al mateix temps, fora del poble i atenent l'ajuntament com estava ahir dilluns. Se vos veu poc el plomall, jajjjjjjjjjaaaaaaaa.

Anònim ha dit...

Si el Sr. Mainar ha fet desgavells, pregunte jo que peruqè no els denuncia Esquerra Republicana que està al seu costat des de fa 1 any?

Si el Sr. Mainar fa despropòsits, perquè calla Esquerra Republicana, soci de govern?

Aneu, aneu

Anònim ha dit...

en compter de mesudalapolla deurieu de promocionar vaselina, el sou que li paga el psoe a gerardo pareix curt per la faena que fa.

Anònim ha dit...

Desproposits del senyor mainar:

- Declaracions partidistes i il·legals el dia de les eleccions europees.
- Acusacions falses de malversació de fons públics al ex alcalde Sebastian Mahiques:

Absencies:

Gala del futbol club Simat
Recollida del premi Universitat
Sopar de la Unesco
Actes de la UNESCO


i ho deixem de moment ahi

Anònim ha dit...

mesudalaserra

Anònim ha dit...

D'eixos despropòsits tindran bona informació els que son socis de govern BLOC i ERC

Anònim ha dit...

ARA però també te la informació ARC IRIS - EU, vorem doncs quin serà la serua actuació política al respecte, si segueix la línia que duu fins ara

RES DE RES.....

Anònim ha dit...

Si han informat d'això igual que lo d'Al Tall, eixa informació sols la tenen ells. Els de sempre.

Anònim ha dit...

L'atac, si és que hi ha algun, no és precisament a Esquerra Republicana, sinó a Serra. Queda ben clar!