dimecres, 6 de maig del 2009

VANDALISME O BOICOT?

Tres rodes d'una màquina excavadora van aparéixer dilluns punxades quan el treballadors es disposaven a reprendre les obres de millora de la plaça de l'Església, una de les actuacions del Pla E d'estímul de l'economia del Govern central que s'executen a Simat.
Els fets es van produir al llarg del cap de setmana, dos dies durant els que la màquina va estar estacionada a la zona d'obres. A més, els desperfectes es van produir de forma seqüenciada, atés que dissabte de matí el propietari de la màquina ja va ser advertit per un veí de que tenia una roda davantera buida. Amb posterioritat es van punxar altres dos rodes.
El tècnic que va reparar la màquina va confirmar que els fets van ser deliberats, atés que cada roda tenia un forat fora de la banda de rodadura.
Falta determinar si estem davant un acte de vandalisme o d'un boicot. Siga una o altra cosa, Arc Iris condemna els fets pels perjudicis ocasionats, el trastorn que suposa per als responsbles d'executar l'obra, i el retard en l'execució.