divendres, 22 de maig del 2009

L'ENQUESTA DEL GOLF DÓNA UN RESULTAT MOLT RENYIT


El no ha guanyat a l'enquesta d'Arc Iris sobre la conveniència de construir un camp de golf i una macrourbanització annexa a Simat, encara que per un resultat molt just: vint dels cinquanta-set vots emesos han dit que no, el 35%. Els partidaris incondicionals del camp de golf en són disset, el 29%, encara que si considerem com a partidaris del golf als tres votants que han posat la condició de que els especuladors tornen els terrenys, el sí i el no empaten a vint. No obstant això, els tres que han votat un sí condicionat a que els especuladors tornen els terrenys es pot considerar que han votat no, perquè els especuladors mai tornaran els terrenys que van comprar a preu de saldo i amb informació privilegiada, amb la qual cosa el no guanyaria per una diferència considerable.
Per a Arc Iris, allò més significatiu de l'enquesta és el gran percentatge de gent a la que li la bufa que es faça o no el camp de golf, disset, un 29%, el mateix percentatge dels que han votat sí sense condicions. Això pot ser un símptoma d'apatia cívica o de frustració per la incompetència que han demostrat els governants locals, incapaços en deu anys de dotar a Simat d'un PGOU, el que ha suposat un perjudici col.lectiu. Si Simat està ja endarrerit en tots els aspectes, només li faltava un retard d'una dècada en aprovar un nou ordenament urbanístic, i "lo que te rondaré, morena", perquè sembla que la Generalitat no té massa ganes de donar el vist-i-plau.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Entre els interessats (17 + 3) y els que "se la bufa" (17), acabarem fent-ho tot pols.

A traure profit, els de sempre (especuladors, capitalistes i demés xanxulleros).

Anònim ha dit...

no pasa res seguirem vivint de la taronja no???? dic jo , però no soc cap entés en esta ni en cap materia

Anònim ha dit...

I tant que lladrava Serra i ara ja vol un Referèndum?.
No està espavilat ni res aquest xicot...

Anònim ha dit...

Espavilat no és la paraula.
Quan se li fica alguna cosa al cap, no mira per res ni per ningú.
Va a la d'ell, masacrant tot lo que li se pose per davant.
Que li hi ho pregunten al d'Arc Iris, que els va enganyar com a xinos, quan lo únic que volia era lo que té ara: Manar, manar i manar.

Anònim ha dit...

Si, tens tota la raó. Però ara ja poc podem fer.

Anònim ha dit...

No cregues.
Es pot fer molt.
Participant, aportant idees, no tindre por, criticar lo que siga criticable,..... i quan arribe l'hora, qui vullga, votar altres opcions.