dimarts, 26 de maig del 2009

L'ALCALDE ELUDEIX TOTA RESPONSABILITAT EN L'EMBOLIC DEL CEMENTERI I CULPA ELS VEÏNS

El multigovern municipal de Simat no té cap responsabilitat en l'embolic burocràtic que ha portat a la parlització de les obres d'ampliació del cementiri, segons l'alcalde, qui tira la culpa als veïns afectats per les obres, la darrera cosa que deu fer mai un polític. Així ho va declarar Eladi Mainar al ple celebrat ahir, en el que no va donar cap justificació sobre la paralització de les obres ni va informar dels criteris seguits per a la reubicació de nínxols.
És a dir, l'alcalde propícia que un nínxol es puga reclamar només alçant el braç a una reunió, i la culpa la té el veí per alçar el braç. L'alcalde propícia una reubicació de nínxols sense cap criteri, i la culpa la tenen els afectats per reclamar. L'alcalde s'quivoca en el número de nínxols a remoure, i la culpa la tenen els obrers.
El tripartit està políticament sentenciat i amortitzat, i els dos anys que resten de mandat són malauradament un "impasse" que cal aprofitar per a desmuntar la catifa vermella que el tripartit està tendint als peus del PP.
L'alcalde va dir ahir que les obres del cementiri s'han paralitzat per la inexistència d'una normativa reguladora del recinte, la qual cosa no deixa de ser una mala excusa. Si no hi havia normativa, es sabia abans d'adjudicar les obres, i la paralització només cal atribuir-la a la incompetència d'un govern municipal que ha portat la tramitació administrativa de la pitjor forma que es podia portar, i ha generat un caos burocràtic sense precendents.
L'alcalde va insinuar ahir, i així ha quedat enregistrat a l'acta, que determinades famíles han demanat tracte de favor en la reubicació de nínxols, i que ell no ho anava a consentir. És una cosa que Eladi Mainar haurà d'explicar vullga o no vullga, i a més per escrit. Haurà de dir quines famílies demanaven tracte de favor, quina va ser la redistribució definitiva, quins van ser els criteris, a qui i a qui no afavoria eixa redistribuició, i finalment si els que resultaren afavorits són o no els que demanaren tracte de favor, i per tant si s'anava a consumar el tràfic d'influències si no s'hagueren paralitzat les obres. I sobretot haurà d'explicar perquè uns resultaven beneficiats i altres no.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Està clar. En este país no ningú dimiteix.

Anònim ha dit...

Eladio = prepotent,impresentable i ser superior

Anònim ha dit...

Ja ho dit en altres comentaris:

Costaria molt fer les coses ben fetes, sense trompades ni imporvisacions, tinguent en compte a la gent ?

Es que no hi ha manera?

Anònim ha dit...

Si, Eladio, ser superior, ser suprem amb diferencia i fantasma també amb diferència. Vaja personatge que ens ha caigut damunt.......esperem que acabe prompte el seu reinat.

Anònim ha dit...

La explicació de tot el que passa, no pot ser la incompetència, la inutitlitat o la mala voluntat.

Entonces, si no es això, que és?

Serà prepotència.
Seran poques ganes.
Serà passotisme.

No m'ho explique.

Anònim ha dit...

Volem saber
El responsable del empastre.
El nom i cognoms dels que demanen tracte de favor i perque.
Això de tirar la pedra i amagar el braç esta molt leig per un senyor doctor en història.
Llum i claretat Sr.Alcalde i meinys tacttica del calamar

Anònim ha dit...

Oblideu-se de tot.
Si en mesos, no han dit res de lo d'Al Tall, van a dir ara qui a clavat la pota en lo del cementeri.

Ja, ja.

Anònim ha dit...

Ens morirem tots, abans que algú done la cara i oferisca alguna explicació.

Anònim ha dit...

Ara no és podeu morir que farieu l'embolic més gran

Anònim ha dit...

L'embolic pot ser diferent, però no més gran del que ja hi ha.

Anònim ha dit...

Sigau sincers el problema va vindre perque hi ha nixos que son afectats i son persones molt properes al regidor Victor.

Anònim ha dit...

Sigues tu sincer. Si les obres s'han paralitzat, serà perquè alguna cosa s'ha fet mal, no? Un regidor de l'oposició no és prou per a paralitzar unes obres.