dimecres, 27 de maig del 2009

ELECCIONS EUROPEES: ARC IRIS RECOMANA EL VOT PER A QUALSEVOL OPCIÓ D'ESQUERRES EXCEPTE PER AL PARTIT DE SERRA

Arc Iris, que va acordar en una reunió de la seua permanent renunciar a concórrer a les eleccions europees, dóna llibertat de vot per als seus simpatitzats a les eleccions europees del 7 de juny, encara que recomana votar qualsevol opció d'esquerres excepte la coalició de Joan Serra, regidor d'Esquerra (Republicana), tot deixant palés que el Bloc, que concorre amb tota la dreta regionalista i nacionalista de la Península Ibèrica, Balears i Canàries, no es per a Arc Iris un partit de l'esquerra.
Pel que fa a la coalició en la que està inclosa Esquerra (Republicana), que concorre amb Aralar, Eusko Alkartasuna i el BNG, Arc Iris la consideraria una bona opció de no ser per la presència del regidor de Simat Joan Serra. Els electors han de valorar en aquestes eleccions tot el que implica la política europea, la conformació de grups al Parlament d'Estrasburg, i els efectes sobre la vida quotidiana de les decisions que es prenen a Brusel.les, encara que recomana actuar també en clau local i donar l'esquena a un regidor d'Esquerra (Republicana) que s'ha dedicat a acaparar parcel.les de poder sense escrúpols, a intimidar a l'oposició, a fustigar la llibertat d'expressió, a sobredimensionar el seu pes real, a negar informació, a discriminar, i a practicar el sectarisme, i a més a més demostra una manifesta incompetència en gairebé totes les seues àrees de responsabilitat.
Per tant, Arc Iris considera una llàstima no poder recomanar el vot per a una coalició integrada per partits com Aralar i el BNG per la presència de personatges com el regidor d'Esquerra (Republicana) de Simat.
TORNA A PERDRE ELS PAPERS AL PLE
Al darrer ple, celebrat dilluns, el regidor d'Esquerra (Republicana), segon alcalde, responsable d'Urbanisme, Agricultura, Medi Ambiente i Sostenibilitat, conseller a mancomunitats i vocal de consorcis, Joan Serra, va mostrar de nou una obsessió malaltisa envers la pàgina web que esteu llegint. Va tornar a arremetre sense tro ni so contra aquesta publicació en un punt en el que es debatia sobre els atacs d'Alfonso Rus cap al col.lectiu docent, amb una nova mostra d'intolerància. Hui per hui la web d'Arc Iris és més citada a les actes dels plens municipals que el propi alcalde.
Arc Iris entén que per a Joan Serra la vida seria més fàcil si no existiren Arc Iris ni la seua web, però vet per on, la democràcia té aquests defectes.
ENQUESTA
D'altra banda, Arc Iris ha confeccionat una enquesta a nivell local sobre les eleccions europees els resultats de la qual ja estan en les nostres mans, i que difondrem dissabte, atés que el cap de setmana finalitza el termini per a publicar enquestes.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Si les eleccions son europees,per que no recomanes el vot per la coalició Aralar,BNG i Esquerra Republicana.
Si recomanes un vot de càstig,no seria millor que en les eleccions locals traguera la menys vots que en les europees.
vosaltres i Serra,Serra i vosaltres,ja es enfermis.Jo recomane Unitat de Salut Mental,per al be de la població en general

Anònim ha dit...

I perquè a Aralar i no Iniciativa Internacionalista????

Anònim ha dit...

Supe-regidor ! Si que ens ha tocat la rifa.
Super-regidor! Ets el rei de l'enganyifa.
Assessor ! Tu sí que ho tens ben montat €€€€€€€€€€€€€€€.
Diu l'article vint-i-sis,
que en un cas de compromís,
el Super-regidor pot si cal,
refregar-se l'engonal
i passar-se pels "collons"
tots els plens.
- Ep ! i el poble ?
.
Al poble que el donin pel ...

Anònim ha dit...

Ep, no nomenes la salut mental que t'arrisques a que Serra et tire una maledicció. Compte.

Anònim ha dit...

Enfermis?
Si tu patires a Serra d'alguna manera, et donaries compte que d'enfermis res.
Pura defensa per a sobreviure.

Anònim ha dit...

Tot al contrari.

Rebel.lar-se contra aquestos prepotents, és senyal de tindre molt bona salut mental.

Altres creuen que la bona salut mental, es mirar, callar i tragar.

Anònim ha dit...

Arquers ,com sempre,impresentables.

Anònim ha dit...

A l'últim. Hauries de canviar les teues lectures. En compte d'entrar ací hauries de comprar-te el Pronto o novel.les de Corin Tellado. Aixina no se te faria mala sang. Ji, ji.

Anònim ha dit...

Ja tenim a l'espavilat de torn.
Els impresentables son els d'Arc Iris.
Això si, del PSOE dels ultims 16 anys no diu res.
Si ens parem a pensar, qui serà l'impresentable?

Anònim ha dit...

Ací els unics impresentables que hi han son els d´EU que aguanten en una coalició en la que l´altre partit no recomana el vot cap a ells.

Anònim ha dit...

Ens ha fotut. També el Bloc governa a Simat en coalició amb el PSOE i que jo sàpiga el Bloc encara no ha recomanat votar PSOE. Tampoc Esquerra Republicana, soci del tripartit, ha recomanat votar PSOE o votar Bloc, que jo sàpiga. Ens ha fotut. Este poble està ple de llestos, tu. No m'estranya que estem on estem.

Anònim ha dit...

I arc iris es presenta a les europees? perque tots els altres que has dit, si. Dificilment recomanaran votar a altre partit.
tio listo.no, no m´estranya que estem on estem.

Anònim ha dit...

No es baralleu. Voteu Iniciativa Internacionalita.