divendres, 8 de maig del 2009

EL CONSULTORI S'HA QUEDAT MENUT MENYS D'UN ANY DESPRÉS DE LA SEUA INAUGURACIÓ


14 de juliol de 2008: Inauguració del consultori de Simat.
Encara no ha passat un any de la inauguració del consultori auxiliar de Simat i les instal.lacions han quedat ja menudes, segons consta en l'informe del diagnòstic socioambiental de l'Agenda 21. Si més no durant dos dies, generalment després del cap de setmana, l'afluència de públic desborda el consultori, la sala d'espera s'ha quedat absolutament menuda, la sala de la matrona s'ha hagut de reduir tot minvant la comoditat de les dones que han de ser ateses, la cambra magatzem s'ha quedat menuda, i ara no es disposa d'un magatzem en condicions.
A tot això cal afegir les deficiències en l'atenció. L'horari és de matí, i si ix alguna urgència cal desplaçar-se a Tavernes, i només hi ha atenció pediàtrica quatre dies a la setmana.
El nou consultori va entrar en servei el 14 de juliol de 2008, és a dir, no ha passat encara un any, amb la qual cosa es fàcil deduir que es va actuar amb una manca absoluta de previsió per part de la Conselleria de Sanitat. Tampoc el govern socialista de Vicente Palomares, qui va tramitar el nou consultori, es va mostrar massa reivindicatiu.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

És increible la manca de previsó.
És tant dificil fer les coses amb un mínim de rigorositat i bon gust?

Anònim ha dit...

I l'escoleta i el col.legi i portem 3 ó 4 reformes en la musica i segim sense auditorí....etc

Anònim ha dit...

Crec que una part molt important del problema és que els senyors metges només poden peguen a fugir i la gent s'amontona a primeres hores. Em pareix vergonyós que hui en dia siguen tan "intocables" que arribes un dia a les 12.30 (si no m'equivoque han d'estar fins a les 14) i et diuen que no tornes a vindre tan tart. Clar, tenen que anar a alguns bars, tendes, etc. a gorrejar alguna cosa que quatre ignorants creuen que li deuen. Ells reben un bon jornal que paguem entre tots i han de fer la seua faena. No vos pareix increible que encara pase açò?

Anònim ha dit...

SI.