dilluns, 6 d’abril del 2009

SIMAT, ÚNIC MUNICIPI EXCLÒS DE LES AJUDES PER A REDACTAR EL PGOU


Més de cinquanta municipis del País Valencià han rebut ajudes de la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge que van dels des dotze mil als dos-cents mil euros, per a l'elaboració dels seus respectius Plans Generals d'Ordenació Urbana. Són gairebé tots els municipis valencians amb el PGOU pendent, i només falta Simat, que ha quedat exclòs d'aquestes ajudes, bé perquè no s'han sol.licitat, o bé perquè s'han denegat.
A la Safor només ha rebut l'ajuda Alfauir, que sembla ser, amb Simat, l'únic municipi de la comarca pendent d'aprovar el PGOU. Alfauir rebrà 12.000 euros per a elaborar el seu PGOU.
Cal cridar l'atenció sobre el fet que siguen just Simat i Alfauir els únics municipis saforencs sense Pla General, dos municipis que tenen en comú intents frustrats de portar endavant camps de golf amb macrourbanitzacions. És el que tenen en comú ambós municipis, però no només això. Simat i Alfauir acullen casualment els dos únics monestirs de la comarca, la qual cosa confirma l'intent d'utilitzar el patrimoni arquitectònic com a reclam per a vendre cases a macrourbanitzacions annexes, com ha passat també a Aigües Vives.
El que no tenen en comú Alfauir i Simat és que mentre el primer ha decidit tirar endavant un PGOU raonable sense agressions al territori i ha rebut ajudes econòmiques, Simat encara està caçant mosques.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Qui té la culpa SEBA O el SUPER-REGIDOR-ASSESSOR ?

Anònim ha dit...

Fotre deixeu al Serra tranquil que si no és torba en l'ajuntament tornarà per la coperativa.
Hi ha que tindre un poc més de caritat cristiana i repartir-mos les penitències i més ens aquest dies tant senyalats.