dijous, 30 d’abril del 2009

MANIFEST D'ARC IRIS AMB MOTIU DEL DIA DEL TREBALLADOR



L'Agrupació Ciutadana Arc Iris fa una crida a la solidaritat entre els treballadors de Simat en un moment de circumstàncies especials generades per la irresponsabilitat que han demostrat els líders mundials en la seua gestió pública, deixant fer a aquells que disposen de capital per a fer més capital mitjançant sistemes financers creats a la mida del propi capital. La redistribució de recursos és una farsa, i els sistemes de protecció social estan demostrant-se insuficients. Mentre hi ha gent que guanya milions d'euros cada any, altres han d'anar a l'economia submergida a fer hores a meitat de preu per poder sobreviure, o han de practicar la pesca furtiva a la Font Gran per poder menjar.
A hores d'ara a Simat hi ha moltes persones a l'atur, s'han produït molts embargaments d'habitatges per impagaments, i molta gent s'està veient obligada a recórrer a familiars, amics i coneguts per tal de tirar endavant el dia a dia. I això amb un poc de sort, perquè hi ha d'altres que no tenen a qui recórrer, o els que es poden ajudar estan a milers de kilòmetres.
Fins i tot molts treballadors estan sent exclosos de les campanyes contra la desocupació agrícola de l'estiu per distints motius.
D'altra banda, Arc Iris vol fer una denúncia contundent de la gestió política que han fet a Simat els succecius govens municipals de l'actual etapa democràtica, per haver deixat de banda la generació de llocs de treball, tot i que de fa temps es veia vindre l'enfonsament de la citricultura. A Simat no ningú s'ha preocupat de crear un sol lloc de treball des que fa trenta anys es va constituir el primer ajuntament democràtic. Ans al contrari, se n'han destruït. Fa trenta anys a Simat no es coneixia l'atur, i ara vora el 20% de la gent que vol treballar no troba l'oportunitat.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Esquerra mitjançant d’aquest butlletí, vol informar de la feina que ve realitzant al llarg
d’aquestos set mesos a l’Ajuntament en l’àrea d’Agricultura, Medi Ambient i Urbanisme.
Despés de llegir aquet butlleti,supose que tot el poble estara d'acord que l'any que vé cridem el dia 1 de Maig dia del Super-regidor

Anònim ha dit...

Unir-se?
Malament ho vec.
Acì cadascú va pa ell.