dissabte, 7 de març del 2009

NOU CAOS EN LA GESTIÓ TRIBUTÀRIA, ARA EN EL COBRAMENT DELS REBUTS DE L'AIGUA

A mesura que l'equip d'investigació d'Arc Iris escarba en la gestió tributària de Simat, encarregada a la Diputació de València, ens trobem amb nous desgavells. El servei de recaptació de la Diptació va ara endarrerit en els rebuts de l'aigua potable de Simat. Després de municipalitzar el servei de subministrament d'aigua potable l'1 de gener de 2008, i de traslladar a la Diputació la gestió tributària, es va anunciar que el cobrament de l'aigua anava a girar-se de forma semestral, en comptes de trimestral. Així, els usuaris van rebre al mes de juny el darrer rebut pel consum d'aigua potable, i des d'aleshores no n'han rebut cap més. És a dir, si fa i no fa, els responsables de la gestió tributària acumulen un retard de dos mesos, atés que al desembre s'havia d'haver girat un nou rebut.
Este nou desori organitzat per la Diputació de València en la recaptació tributària de Simat té un risc afegit, atés que si algun domicili tinguera una pèrdua de cabdal, ara mateix haurien passat més de huit mesos sense adonar-se'n, de manera que l'esclafit que li pegarien amb el pròxim rebut seria per a sofrir un infart.
El caos en la gestió tributària des que es va cedir a la Diputació és continu, tal com ha vingut denunciant Arc Iris. Els principals maldecaps han sigut per als usuaris que, tot i tindre des de fa anys l'impost de béns immobles domiciliat, han rebut ara notificacions de recàrrec per no haver pagat l'any passat, un error únicament atribuïble a la Diputació. Això sí, amb el consentiment del nostre ajuntament.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

"Tres regidors hay en el año
que relucen más que el sol:
D.Eladio ,Agustineta i Serra alcalde mayor

Anònim ha dit...

I quan no hi és l'alcalde major, per a això està l'assesor.