dimecres, 25 de març del 2009

NOTÍCIA: EL TRIO HA TINGUT UNA BONA IDEA




El multigovern de Simat ha senyalitzat i documentat els punts d'interés turístic del municipi amb uns pals informatius on es dóna informació en tres idiomes del lloc on s'hi troba cadascun d'ells, un breu recull històric, i curiositats, tot il.lustrat amb imatges actuals i antigues. Tot plegat conforma una ruta que pot servir d'atracció complementària per a tots els visitants que rep l'antic monestir, i que fins ara han donat l'esquena a la resta del casc urbà.
És una bona iniciativa, encara que s'hi pot trobar alguna que altra falta d'ortografia als panells, en qualsevol cas perdonable.
Ara tenim els pals, falten els turistes.
Ahir Arc Iris va sorprende al rector comprovant les inscripcions del pal referit a l'església parroquial de Sant Miquel, que situen l'orige del temple al segle XVII, construït a un monticle sobre les restes d'una antiga mesquita. Suposem que el director de la sucursal del Banc Ambrosià ho trobaria tot en ordre.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El trio encara està vivint de rentes del P.P, Els panels que per fi ja s'han posat pels edificis i llocs emblemàtics de Simat són iniciativa del anterior equip el PP.I fets amb una subvenció de la conselleria de turisme.Desgraciadament les iniciatives del trio encara no tenen cap realitat com ara que fer en quan al poligon o al pla general,les idees no estan gens clares.

Anònim ha dit...

Mira que sou,gracies al
Super-regidor s'acabat la sequera al poble i el trafec es segur i no hi ha infraccions i encara digueu que no hi ha cap realitat.
Prompte en solucionarà la crisi a tots I ENS FARA ELS SEUS ASSESSORS.
VOLEM SER EL TEU ASSESSOR SUPER-REGIDOR.