diumenge, 29 de març del 2009

EU INICIA A SIMAT EL PROCÉS PER A REFORÇAR LA SEUA IMPLANTACIÓ A LA SAFOR


Una conferència del diputat d'Esquerra Unida del País Valencià (EUPV) a les Corts Valencianes Lluís Torró va encetar ahir a Simat un cicle d'actes per tal de reforçar la presència i la implantació d'aquesta coalició a la Safor.
El regidor d'EU-Arc Iris a Simat, Víctor Mansanet, que va introduir l'acte, ha declarat que al llarg dels dos anys que resten per a les eleccions municipals i autonòmiques Esquerra Unida vol refer-se de la traïció a les Corts dels dos diputats del Bloc i altres dos trànsfugues que han pres el control del grup parlamentari, i traslladar a les comarques l'activitat parlamentària a través dels tres diputats d'EU, Glòria Marcos -que al setembre serà substituïda per la coordinadora general, Marga Sanz-, el mateix Lluís Torró, que ahir va estar a Simat, i la castellonenca Marina Albiol.
Víctor Mansanet, que a més és el coordinador d'EU a la Safor i membre de la direcció nacional, s'ha posat com a objectiu recuperar el grau d'implantació que EU ha tingut de forma tradicional a la Safor, on era fins la passada dècada la tercera força i tenia importants alcaldies, entre elles la de Tavernes.
Víctor Mansanet ha declarat que el Bloc és un desengany imprevisible al que tant li fa governar amb la dreta que amb l'esquerra, com ha demostrat a la Safor; Esquerra Republicana és testimonial i l'única representació institucional que té a la Safor s'ha donat a conéixer només estrenar-se, i el PSPV perd terreny en favor de successives majories absolutes de la dreta a causa també de la manca de fiabilitat del Bloc. El mateix PSPV s'ha estimat més governar la capital de la Safor amb els zaplanistes de la PdG.
Amb aquestes condicions, Víctor Mansanet ha dit que EU està en disposició de triplicar el nombre de regidors a la Safor, "i no només en la disposició, sinó en l'obligació d'assolir una representativitat que la coalició mai tenia que haver perdut".
Víctor Mansanet ha alertat del perill de bipartidisme a les Corts després del comportament del Bloc i de dos diputades trànsfugues d'EU, i ha firmat que la Safor contribuirà a que EU mantinga i fins i tot incremente la seua representació al Parlament valencià.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Soc simpatizat de EU, però magradaria que algu mesplicara perquè a les pròximes elecions autonòmiques no fan una q
cualició com actualment és compromís, ja se que alguns han intentat que EUPV perdera força però crec que fent una gran cualició serà més fàcil de fer fora al PP de les corts espere que algu que ho sapiga meu explique gràcies

Anònim ha dit...

I amb qui fan la coalició, amb el Bloc altra vegada?

Anònim ha dit...

L'Ajuntament de València va evitar retirar a l'exdictador espanyol Francisco Franco el títol d'alcalde honorífic de la ciutat, que té des de 1939. El ple del consistori va debatre aquest divendres una moció presentada pel PSPV-PSOE on es demanava que "per dignitat democràtica" se li retirés aquesta menció honorífica, que comparteix amb la Verge dels Desamparats. La proposta però no s'ha arribat ni a votar després que el PP hagi presentat una moció alternativa que s'ha aprovat amb els únics vots dels 21 regidors del grup popular del consistori, i amb el rebuig dels 12 de l'oposició (PSPV).

El text del PP planteja que aquest tipus d'afers "es tractin d'acord amb la legalitat i no al dictat dels impulsos emocionals". El regidor del PSPV Juan Soto va recordar al consistori que segons la nova Llei de la Memòria Històrica espanyola, les diferents administracions han de retirar, entre moltes altres coses, les mencions que promoguin l'exaltació del franquisme. El primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament, Alfonso Grau, va respondre però que segons el criteri del consistori "no és necessari retirar la distinció a Franco" perquè el Codi Civil espanyol afirma que aquesta mena de distincions i títols de caràcter honorífic "s'extingeixen en el moment en què mor la persona que l'ostenta, i Franco ja duu 35 anys mort".

Si vols la feu amb el PP de Simat ,ja que sou tan amics.Ara que llegint coses com les de dalt espere que reaccioneu i voteu sempre contra PP,que es el que espera el vostre electorat.

Anònim ha dit...

ahhhhhhhhhh?
esteu al saló de plens de l'ajuntament?
tan bona cama que tenieu estos dies arrere per pujar escales.

Anònim ha dit...

Doncs és del Super-regidor o del poble el salò de plens.
Podrem utilitzarlo d'ara en d'avant tots, no el pareix.

Anònim ha dit...

Redeu Serreta utilitzes els bens de l'ajuntament com si fores el rei del mambo (que no eres,encara que voldries) i vos pareix mal que els alres façen el mateix.
Hi ha que ser...... i si h'eres.

Anònim ha dit...

Que ,que sols podeu utilitzar el saló vosaltres els d'IU.Tant de criticar i feu el mateix.Queeeeeeeeeee

Anònim ha dit...

d´ara endavant? jo recorde almenys tres actes d´EU al saló de plens amb l´actual govern. rabos de pansa.

Anònim ha dit...

Bona foto,els quatre gats que hi ereu presents eixiu tots.

Anònim ha dit...

Pocs però bons.

Anònim ha dit...

L'assemblea d'un partit politic A Simat que més gent a tingut va ser lp'anys 2004 quan Arc Iris va repartir els plànols que l'ajuntament colomiste havia amagat al poble durant anys.
Totes les demes reunions, incluides les que també ha fet Arc Iris, han tingut quatre gats.

Es trist, encara que sembla que algú s'alegra que la gent passe de tot.
Així ens va.

Anònim ha dit...

Qui va p`resentar els Planols?
Gerard Marc o Victor?
Potser va ser el seu soci el Sebas.
Podrieu informar?

Anònim ha dit...

No cal que seguiu insistint.
Lo important es que l'Ajuntament amagava els plànols al poble i Arc Iris els va fer públics.
Tot lo altre és bla, bla, bla.