dilluns, 9 de març del 2009

EDITORIAL

ELS PROBLEMES DE SERRA AMB L'HOMOLOGACIÓ DELS ATOMITZADORS

El regidor d'Urbanisme, Medi Ambiente, Agricultura, Sostenibilitat, i segon alcalde de Simat, Joan Serra, d'Esquerra Republicana del País Valencià (ERPV), va prendre la decisió fa uns mesos de distribuir de forma gratuïta entre els usuaris de l'aigua potable de Simat un sistema de reducció de consum, els atomitzadors. Va ser una mesura més efectista que efectiva, un acte propagandista en el que Serra va gastar uns quants milers d'euros de tots els simaters per tal de donar-li contingut a la cartera de sostenibilitat. Si realment estiguera preocupat pel malbaratament d'aigua haguera donat una solució als fraus en els contadors, al reg de bancals amb aigua potable, o a les pèrdues del dipòsit municipal.
Des d'un primer moment EU-Arc Iris, única formació que hui per hui està fent oposició a l'Ajuntament de Simat, va exigir l'homologació dels productes distribuïts per Serra, i el regidor encara no l'ha facilitada, tot i que ha jurat i perjurat que els productes estan homologats.
Davant el retard en mostrar l'homologació, el regidor d'EU-Arc Iris, Víctor Mansanet, la va exigir finalment al ple del mes de gener, sense que haja obtingut resposta. Amb tot, Joan Serra segueix mantenint que els productes estan homologats, i que ell té l'homologació.
És més, Serra ha anat exhibint a particulars una ecoetiqueta emesa per la Generalitat de Catalunya sobre els productes distribuïts a Simat, i ha fet passar eixe document per una homologació, que no ho és. Però no ha accedit a entregar al regidor d'EU-Arc Iris ni l'ecoetiqueta ni l'homologació.
El problema de fons, al marge de si el producte està homologat o no, és que el regidor Joan Serra ha dit en plens i comissions que sí ho està, però hui per hui no ningú té eixa homologació.
Per tant, si el producte no està homologat, Serra ha mentit, i si ho està, està negant de forma incomprensible una documentació que se li ha exigit en ple.
Per tant, Serra té un problema que se l'ha creat ell mateix. No tenia perquè jurar que hi ha homologació si és que no n'hi ha. I si Serra té un problema, el govern local també el té perquè no cal oblidar que el regidor d'Esquerra Republicana acapara la major part de les responsabilitats públiques, i és l'únic regidor del govern que té la potestat de resoldre procediments administratius sense donar compte a l'alcalde, tal com consta al decret de repartiment de delegacions. Esta incomprensible generositat del PSPV amb el regidor d'Esquerra Republicana a l'hora de repartir delegacions i competències és la que està generant més d'un maldecap als socis de govern, que són corresponsables del que fa i desfà el segon alcalde.
Ara, l'entorn d'Esquerra Republicana tracta de llevar-li importància a l'existència o no de l'homologació. Però arribats ací, la transcendència del fet no rau en si hi ha o no homologació, sinó en si el regidor ha mentit o no a tot el poble.
Si finalment Serra no pot aportar l'homologació dels atomitzadors, EU-Arc Iris demanarà la destitució del regidor, no per no tindre l'homologació, sinó pel fet de haver dit que la té sense tindre-la, és a dir, per haver mentit.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Visca Nostramo! visca el patró!
que de l'Ajuntament porta el timó vostre altruïsme no serà en va
Déu algun día us ho pagarà
Insigne llumenera del marqueting seguint vostre genial pla d'expansió
La vostra habilitat ens meravella
la vostra audàcia ens té bocabadats
Encara que els roïns i els envejosos diran que sou un
xupla sang i un incompetent
que Déu perdoni a tots aquests canalles que de malagraïts l'infern n'és plè.

Anònim ha dit...

I la homologació dels folis que gasten en administració, encara no l´hem vista.
I els santets de la pedra....si no estan homologats que s´obliden de fer processó a festes.

Anònim ha dit...

SERRA ÉS AIXÍ, FOSC A MÉS NO PODER.
jA ANIREU CONEIXENT-LO.

Anònim ha dit...

És el que no és,perque no hi ha mot que siga capas de dir i tot el que veritablement és i és que és tant,és tant,és tant...,que com ni hi ha un mot per definirlo n'utilitzarem dos:

SUPER-REGIDOR