dilluns, 9 de febrer del 2009

VALORACIONS DE L'ENQUESTA

L'enquesta d'Arc Iris publicada ahir diumenge a la nostra web ha provocat la reacció d'alguns partits amb representació al municipi. PSPV, PP i EU ens han fet arribar les seues valoracions.
Fonts del PSPV han declarat que és encara prompte per a jutjar la gestió del PSPV al capdavant del govern municipal, i confien en que la percepció canvie d'ací a uns mesos a mesura que s'executen les inversions que estan programades, amb la qual cosa el PSPV confia encarar la recta final del mandat amb un balanç en el que hi figurarien les actuacions del Pla Zapatero, la millora de la ribera del riu Vaca, i la compra del trinquet, a més de diferents programes culturals que s'estan encara enllestint.
El PP, per la seua banda, n'ha fet una lectura positiva i ha dit que treballarà per arribar a la majoria absoluta per tal que Simat puga tindre un govern estable i evitar situacions com les que s'han produït este mandat, que al seu entendre perjudiquen el funcionament de la institució, la credibilitat dels polítics, i la gestió pública. La pujada que reflecteix l'enquesta per al PP, encara que insuficient, és una tendència, en opinió d'este partit.
Per la seua banda, el regidor d'EU-Arc Iris, Víctor Mansanet, ha destacat que la seua coalició és la que més augmenta, el que atribueix a la fermesa dels seus posicionaments, la decisió de no entrar en "mangalufies", la permanència a l'oposició amb els uns i els altres, i la insistència en la tasca de denúncia i fiscalització dels assumptes públics. Víctor Mansanet considera que amb només un regidor el paper d'EU-Arc Iris està en l'oposició, i el contrari seria pretenciós.
El Bloc no ens ha fet arribar cap valoració, però ens agradaria tindre'n una d'oficial.
A qui no anem a publicar-li cap valoració encara que ens la faça arribar és al regidor Joan Serra. Si Esquerra Republicana ens en vol fer arribar una al marge del figura de regidor que tenen a Simat, potser la publiquem.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

L'enquesta pot ser tinga poca base, però al menys han preguntat i han rebut valoracions.
Tot prou correcte.

No vaig jo a criticar quab els partits es gasten milions de diners públics fent enquestes, i moltes vegades ni acerten.

Anònim ha dit...

Redeu Serreta el dixes la pell per el poble i teu pagen a cosaes.

Anònim ha dit...

Home, els partits que es gasten milions fent enquestes les fan a mils i mils de persones, això té una fiabilitat raonable. Però una enquesta amb 70 persones no pot donar cap resultat per a valorar, això ho sap fins un xiquet de guarderia. Lo que pasa que ací esteu en Hollywood.

Anònim ha dit...

Seràs tarugo. Les empreses demoscòpiques que enquesten a milers de persones ho fan sobre una població de milions i milions d'individus, i no sobre un poble de tres mil habitants. Cal ser tarugo.

Anònim ha dit...

Redeu,quina poca vergonya teniu,com sempre intentant enganyar al poble.Com es nota que veniu d'un periodisme podrit i partidista.

Anònim ha dit...

Imagina que els d'Arc Irisn no tenen prou diners com per a entrevistar a milers de persones.
Si ho han fet amb 70, prou n'hi ha.

Qui vullga una enquesta més completa, que se la faça.

Anònim ha dit...

Tarugotrigo si saberes un poc d'estadística sabries que quan més xicoteta és la mostra total (encara que la proporció siga la mateixa que una gran) menos fiabilitat té. Que frikis sou!!!

Anònim ha dit...

De listos està el mon ple.
Això maleducats com ells a soles.

Anònim ha dit...

Es veu que per ací circula algú que va ser educat a Cambridge, amb totes les exquisitats i refinaments britànics. Doncs a Simat ens diem llimonàs els uns als altres, repipi.

Anònim ha dit...

No fa falta ser Einstein per a saber que una enquesta a 70 persones és una chapuseta típica trigal. Lo que viviu en una realitat paralel.la plena de fades, mags i arcs iris.

Anònim ha dit...

Per a parlar bé no falta anar a Cambridge.

Anònim ha dit...

Si i una enquesta on han preguntat a 3, encara té menys valor que una de 70.
Signat: Albert Einstein.

Anònim ha dit...

Si i una enquesta on han preguntat a 3, encara té menys valor que una de 70.

Signat: Albert Einstein.

Anònim ha dit...

No sabem massa be el que vol transmetremos Einstein en els comentaris de dalt, però algun dia ho descifrarem. De moment, ell intenta enviar el missatge en varies modalitats (amb espai o sense espai), alomillor això és una pista.

Anònim ha dit...

Com ho teniu que saber?
Acàs voleu comparar la vostra ment amb la meua?
Einstein

Anònim ha dit...

Soooooooooooooooooo, matxoooooooooo