divendres, 6 de febrer del 2009

SERRA DIU QUE SIMAT CELEBRARÀ EL DIA DE L'ARBRE EL 13 DE FEBRER

Simat celebrarà finalment el Dia de l'Arbre amb dos setmanes de retard, el 13 de febrer, segons ha anunciat el regidor ecosostenible d'Esquerra (Republicana), Joan Serra, en un article de balanç de mig any de govern que ha colat per ahí d'amagat.
No es crega el lector que la convocatòria del Dia de l'Arbre a Simat ha estat forçada per les denuncies d'Arc Iris. Res d'això. Segons explica el promotor de la programació informativa de Canal 9, fa ja setmanes que estava previst celebrar el Dia de l'Arbre el 13 de febrer, fins i tot molt abans de que Arc Iris denunciara l'absència d'actes a Simat.
I la raó, segons Serra, és que tots els dispositius necessaris per a celebrar el Dia de l'Arbre estaven ocupats el 31 de gener en altres municipis, i per tant convenia retardar la celebració.
Ara el dilema és si creiem el que diu el regidor, o pensem que en realitat s'ha dormit dalt una parra i se li va passar la commemoració.
En qualsevol cas, bé està que es commemore el Dia de l'Arbre, encara que siga amb dos setmanes de retard.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Serra pot dir missa.
Però ara no li eixen el Monestir.

Anònim ha dit...

Doncs que diga missa Eladi.
A ell si que li´il deixen.

Anònim ha dit...

SALUD Y PAZ A LA IGLESIA DE LA TRIGOLOGIA, collons xiquet passes de comentari en comentari!! mi que hi ha un programeta que detecta les IP´S... cuidaooooo qua ja la vau cagar una volta

Anònim ha dit...

No fa falta Trigologia, ja tenim tres persones en una:
ELADI, SERRA I AGUSTINA.
i de suplent McARTUR.

Anònim ha dit...

Tanta trigologia, si darrere dels partits grans no hi han més que cuatre fanàtics que tot lo que fa el partit ho veuen bé.

Anònim ha dit...

Serreta hi ha que ser realista i tu eres massa inutil per a tant gran mos
això l'unic que pot portar es que es repeteixca COPERATIVA 2.

Anònim ha dit...

Si tant poca cosa és Arc Iris, no m'explique perquè algúns, s'ocupen tant d'ells.