diumenge, 22 de febrer del 2009

LA RESTAURACIÓ DE L'ESGLÉSIA ELIMINARÀ LES RESTES DE LA SIMBOLOGIA FRANQUISTA


A la façana de l'església encara s'hi pot apreciar la creu i la inscripció d'homenatge als caiguts del bàndol franquista.
La rehabilitació de la façana principal de l'església de Sant Miquel de Simat gràcies a una subvenció de la Diputació de València, farà desaparéixer de forma definitiva la simbologia franquista que encara s'entreveu a l'esquerra de la porta, o si més no l'hauria de fer desaparéixer.
No tendria sentit que es rehabilitara i pintara la façana i pervivira la megacreu i la inscripció de "caídos por Dios y por España" que encara s'hi pot llegir en homenatge als caiguts de només un bàndol. Per tant, Arc Iris demana oficialment al representant del Vaticà a Simat que ordene de forma expressa que la simbologia franquista desaparega de la façana aprofitant les obres de rehabilitació. Si una vegada acabada la rehabilitació encara s'hi pot apreciar la creu i la inscripció franquista, Arc Iris trencarà oficialment relacions amb el Vaticà i remetrà una carta de protesta al nunci.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Hasta que arribe el Potxó.............Llàstima de reablitació................

Anònim ha dit...

i que hi ha del caidos por dios i por aspañas del cementir, que no el veu ningú?

Anònim ha dit...

Te´ns raó, ja que estem lleve´m tots els "caidos por Dios i por España", cementiri inclós, ja esta bé que ja ha passat massa temps, desde que ens ha deixat el tio paco. Fem-ho per la memória histórica!!!!!!!ja hi ha prou.....

Anònim ha dit...

Rouco Valera té una crisi d'ansietat de por que té que Arc trenque relacions amb el Vaticà.

Anònim ha dit...

Jo no se si rouco té por d'Arc Iris, però si que se que fan els que els dona la gana amb dners de tots.
I això és el que hi ha que criticar, no als d'Arc Iris que ho fan saber.

Anònim ha dit...

Este poble està ple de tontos.