diumenge, 8 de febrer del 2009

EL PSPV PODRIA SEGUIR GOVERNANT A SIMAT, ENCARA QUE SEGUIRIA DEPENENT DE PACTES

ENQUESTA D'ARC IRIS
El PSPV podria seguir governant a Simat després de les eleccions de 2011, encara que seguiria depenent de pactes, segons els resultats d'una enquesta que ha elaborat Arc Iris.
Segons eixe sondeig, si ara es feren eleccions municipals a Simat el PP seria el partit més votat amb un 40% (36'2% al 2007), el que li donaria entre 4 i 5 regidors. Tot i això, els partits anomenats de l'esquerra tindrien en la seua mà la possibilitat de governar, i dependrien de la seua habilitat a l'hora de pactar.
Així, l'enquesta li dona al PSPV el 24'2% dels vots (1'2 punts per davall del percentatge de 2007), que correspon a 3 ó 4 regidors. El Bloc obtendria entre el 15% i el 16% (1-2 regidors), el mateix percentatge i forqueta de regidors que EU-Arc Iris en el cas de que reediten la coalició. Esquerra Republicana, amb un 4'2%, es quedaria fora del consistori.
L'enquesta es va realitzar per telèfon entre els dies 28 de gener i 4 de febrer, amb una mostra de 70 electors empadronats a Simat estratificada per carrers i barris. La població de base de l'enquesta s'ha establit en 2.100 votants sobre un cens de 2.500, i el nivell de confiança és del 95%.
Dels 70 electors enquestats, 28 van dir que pensaven votar PP, 17 ho farien pel PSPV, 11 pel Bloc, 11 per EU-Arc Iris, i 3 per Esquerra Republicana. Tots ells van mostrar intenció d'anar a votar, i no cap va triar l'opció del vot en blanc.
El major grau de fidelitat està en el PP, Bloc i EU-Arc Iris, i el menor en Esquerra Republicana. Tres votants del PSPV a les passades eleccions van confesar que ara ho farien pel PP, i altres tres votants d'Esquerra Republicana al 2007 van dir que ara votarien al PSPV.
Amb eixe resultat, i depenent de les restes, es podria donar un consistori amb 5 regidors del PP, 3 del PSPV, 2 del Bloc, i 1 d'EU-Arc Iris. O bé 5 del PP, 3 del PSPV, 2 d'EU-Arc Iris, i 1 del Bloc. Altra possibilitat seria 4 regidors del PP, 3 del PSPV, 2 d'EU-Arc Iris i 2 del Bloc, encara que es podria donar el cas de que el PP tinguera 5 regidors, el PSPV 4, i EU-Arc Iris i el Bloc un cadascún.
Amb eixos resultats, el PSPV podría mantindre l'alcaldia, encara que dependría tant del Bloc com d'EU-Arc Iris, ambdós imprescindibles.
En ningún cas el sondeig dóna majoria absoluta per al PP.

25 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo en tinc una on el que es queda fora es IU i entra Esquerra amb 1 regidor.

Anònim ha dit...

Jo en tinc altra en la que Esquerra Republicana de Catalunya trau 11 regidors i els demés zero. Nyas.

Anònim ha dit...

¿que el pspv podría seguir governant? ¿qui us ha dit a vosaltres que el pspv governa ara?

Anònim ha dit...

que podria governar amb vosaltres de socis de govern? i el bloc amb vosaltres despres de consentir que en la vostra pagina els diguen fills de puta?
pues va ser que no..tindriem govern del pp amb minoria.

Anònim ha dit...

JEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJE Arc iris 2 regidors ?????????????????????JEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJE

Anònim ha dit...

Amb una enquesta a 70 persones on aneu?? Ja sabem que vos haurà costat temps fer-la, però la útilitat que té es 0 i el nivell de confiança -95%. En lo que manipuleu tots els dies i ara voleu que ens creguem açò??

Anònim ha dit...

Encara que no tragueren cap regidor, estic segur que Arc Iris continuarà amb la seua activitat.

Així que de JEJEJE, res de res.

Anònim ha dit...

Sí, tindrem govern del PP. Perquè reconciliar a EU i al Bloc això serà demanar que ploga café.

Anònim ha dit...

Té raó eixe d'abans. El titular de l'enquesta hauria d'haver sigut que "el PSPV podria recuperar el govern de Simat", perquè ara qui governa ja sabem tots qui és.

Anònim ha dit...

Respecteu la democràcia i si en les pròximes eleccions no tragueu cap regidor reconegueu el missatge del poble i calleu ja de una.

Anònim ha dit...

Segur que tu en saps bona cosa d'això de respectar la democràcia.

Anònim ha dit...

Efectivament qui mana callar no és el mes indicat per a donar lliçons de democràcia.
Sempre hi ha gent que diu les coses i es queda tant panxo, como si res.

Anònim ha dit...

En veritat no es una enquesta es una carta als reis mags. pero ja sabem que al qui no es porta bé li porten carbó.

Anònim ha dit...

Ho dius per Serra?

Anònim ha dit...

Jo no en presente ni traure cap regidor,per molts vots que traguen qui siga no deixare d'utilitzar aquesta web per expresarme.
Hi ha que és pensa que els vots donen la raó ,Hitler guanya les eleccions del 1932 al seu país i també feu callar als que no el votaren.

Anònim ha dit...

El que vos farà callar serà el poble, jo no. Ja vau vore les passades eleccions un avanç del que el poble vol i seguiu fent més ruido que ningú.

Anònim ha dit...

Jo lo únic que vaig vore les passades eleccions és que Serra va traure 40 vots i el Bloc 90. Viritat o mentira?

Anònim ha dit...

Menys mal que no vos interessa ni governar ni fer vots....
traguereu un regidor per sis vots i cinc s´han mort del disgust de vore el que feu.
ajjjjjjjjj adeeeeuu

Anònim ha dit...

aleshores vories també que EUPV te mes vots que en les locals, això vol dir que el poble no confia en la llista que presenteu.

Anònim ha dit...

40 i 90??? Però si ens les eleccions municipals vau ser els últims i casi es quedeu sense regidor???

Anònim ha dit...

Hi ha que veure quant de politólogo hi ha.
Quant saben

Anònim ha dit...

La diferència que hi ha entre lo que heu tret en les municipals i en les nacionals és degut a que en Simat hi ha prou comuniste, però s'estima en les municipals votar a qualsvol altre que no siga arc iris, a arc iris el vota sols els familiars i gràcies.

Anònim ha dit...

Mira que bé, este sap cadascú a qui li vota.
Serà Rappel?

Anònim ha dit...

No és Rappel. És borinattel.

Anònim ha dit...

Com és piqueu jeje, ho contesteu tot.