divendres, 27 de febrer del 2009

ARC IRIS OBRI LES PORTES ALS MILITANTS DEL BLOC DESCONTENTS AMB EL SEU PARTIT

L'OFERIMENT INCLOU FINS I TOT LA CESSIÓ DE LLOCS A LA DIRECCIÓ DE L'AGRUPACIÓ MITJANÇANT UNA ASSEMBLEA EXTRAORDINARIA PER TAL D'AFAVORIR QUE ELS NOUS SIMPTATITZANTS ES SENTEN PARTÍCEPS.
Arc Iris farà una proposta formal als militants del Bloc de Simat descontets amb el gir cap al blaverisme del seu partit, i obrirà les portes de la seua organització per a que els exmilitants del Bloc de Simat puguen seguir participant en política a l'àmbit local sense imposicions alienes i forasteres, amb llibertat per a recolzar a l'àmbit nacional la formació que cadascú considere òptima.
A més, l'Agrupació Ciutadana Arc Iris està disposada a cedir als nous simpatitzants llocs als nostres òrgans de direcció mitjançant una assemblea extraordinària per tal de que es senten plenament partíceps del projecte. Cal recordar que Arc Iris és una agrupació assembleària, sense carnets ni quotes, ni obediències polítiques més enllà del terme municipal de Simat.
Arc Iris fa este oferiment davant el gir que planeja el Bloc en el congrés que celebra este cap de setmana, i que suposarà un gir qualitatiu en els seus plantejaments ideològics. Els nacionalistes faran seus en els estatuts els senyals d'identitat que, després de quasi 30 anys, la dreta vol fer-nos creure que s'han arrelat al País Valencià. Encara que la ponència s'ha suavitzat en este sentit, la formació assumirà la Reial Senyera i l'himne regional perquè, segons el candidat a secretari d'Organització, Josep Melero, "no té més remei". El grup de treball a què es va encarregar la redacció de la ponència, capitanejat per l'alcalde d'Almussafes, Albert Girona, va proposar explícitament assumir la Reial Senyera com a bandera de la Comunitat i l'himne oficial "en la seua versió més digna", en convivència amb el Penó de la Conquesta i la Moixeranga. Davant de l'oposició d'un bon nombre de militants i les esmenes rebudes, el més probable és que es consensue un text més ambigu, en el que s'arreplegue la voluntat d'acceptar els senyals d'identitat que segons la dreta els valencians han assumit com a propis. Segons Melero, és el que el Bloc ha de fer "si vol ser un partit institucional". En este sentit, Arc Iris li recorda a Melero que el nostre és un partit institucional sense necessitat de fer cessions absurdes.
Per acabar-ho de rematar, el gran estadista i líder mundial del Bloc, Enric Morera, declara hui al diari El Mundo que "la Senyera es un símbolo valenciano y hay que aceptarlo".
Junt amb Morera i Melero va estar ahir, en la presentació del congrés. l'antecessora d'este últim i futura responsable de relacions amb altres partits, Pepa Chesa, que va avançar que, després de la cita, iniciarà contactes amb totes les formacions "sense exclusions". És a dir, incloses Unió Valenciana i Coalició Valenciana, per entendre'ns.
El problema del Bloc és que està dirigit per un clan d'Oliva que es creu l'essència del nacioalvalencianisme, i si ens fixem, veurem que la ponència blavera ha estat redactada per dirigents de l'àrea d'influència de la ciutat de València. Melero és de Silla i Girona d'Almussafes.
D'altra banda, Pepa Chesa, del Clan d'Oliva, porta encaramada a la direcció del Bloc des de fa vint-i-cinc anys. Bé d'això o bé d'allò, amb Pere Mayor o amb la Burra de Sueca, la Chesa sempre està pel mig.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

No, gràcies.

Anònim ha dit...

Blavero, queda't al Bloc i poseu de cap de llista a Victorieta.

Anònim ha dit...

Izquierda unida, dirigida desde Madrid, NO GRÀCIES

Anònim ha dit...

A vore si m´aclareixc, vols que els del PP es passen al bloc, els del bloc a arc iris i vosaltres al PP tot i cobrar nomina del PSPV. Hostia no m´aclareixc. Pobries fer un esquema?

Anònim ha dit...

Izquierda Unida ,la falsetat republicana en persona?no gràcies.Per a república ,la valenciana i per a partits republicans espanyols ja hi han que no són falsos com vosaltres.

Anònim ha dit...

Pues a mi estar dirigit per blaveros d'Oliva i Silla, tampoc em fa massa gràcia.

Anònim ha dit...

No obriu tant les portes que es quedareu a soles.

Anònim ha dit...

Si, més val que comenceu a mendigar vots, que sino desapareixereu en 2 anys, traureu 20 o 30 vots menos i pedreu l'únic regidor.

Anònim ha dit...

Victorieta es la que el 4 d´agost cridava al teu costat: Sebastià, Sebastià? Tens mes camí fet tu que jo.

Anònim ha dit...

Ja vorem qui es deixa regidors pel camí. Ja vorem. Només em faltava saber lo de la reial senyera i l'himne requional.

Anònim ha dit...

I si Arc Iris es queda fora de l'ajuntament, que passa?
No res.
El mal no es que Arc Iris es quede fora, el mal son els xorissos i pocavergonyes que seguiran dins.

Anònim ha dit...

Si es queda fora la democracia haurà perdut:
pamflets infames on es difama als regidors.
xoriços a la porta dels candidats.
coloms morts a les portes dels alcaldes.
webs on es diu fill de puta als regidors.
fugines als plens.
carrers on amb nocturnitat es posen plaques per a que no les inauguren els altres.

si haurem perdut prou, si