diumenge, 18 de gener del 2009

TERCER DIA CONSECUTIU DE TALLS DE LLUM

ARC IRIS DEMANA A L'AJUNTAMENT QUE EXIGISCA RESPONSABILITATS

Tercer dia consecutiu de talls de llum a Simat sense rebre explicacions ni de la companyia subministradora ni de l'ajuntament. La matinada de dissabte a diumenge, festiu a Simat, es va produir el tall més prolongat fins passades les sis del matí.
Arc Iris proposarà que l'Ajuntament de Simat reclame en el seu nom i en el de tots els veïns afectats per la interrupció consecutiva del subministrament en els dies de més fred.
La nit de divendres molts simaters que eixien a sopar van optar per anar a bars i restaurants de Tavernes, on si hi havia electricitat. Dissabte de matí els bars van haver de servir els esmorzars amb ciris, i la darrera matinada Simat es va quedar a fosques durant varies hores, encara que els espectacles programats a la carpa de Sant Antoni es van poder celebrar.
Arc Iris exigirà a més una investigació que determine amb exactitud i sense ambigüetats quines han estat les causes de les interrupcions.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Per a mi, el vertader problema amb Serra és que farà malbé totes les esperances independentistes a Simat, a la Valldigna i a la Safor. Si algú havia albirat alguna esperança, Serra la disuadit. Ha usurpat les sigles independentistes per a omplir el seu ego. Impresentable.

Anònim ha dit...

Eres un egoista. Sembla que només t'interessa el moviment independentista. Pues has de saber que Serra no només ha usurpat les sigles independentistes per a satisfer el seu ego, sinó que a més ha usurpat la representació dels veïns de Simat per a fer-se amb tot el poder municipal. I això ho patim tots els veïns de Simat, sigam independentistes o no.

Anònim ha dit...

Eladi no està bé de ser Alcalde florero

Anònim ha dit...

A vore si ensetem este melo i oblidem
l'agravi a Al Tall,volem saber les dues coses.

Anònim ha dit...

Don Eladio,Don Eladio,Don Eladio,Don Eladio,Don Eladio,Don Eladio,Don Eladio,Don Eladio,Don Eladio,Don Eladio,Don Eladio,Don Eladio,Don Eladio,Don Eladio,Don Eladio,Don Eladio,Don Eladio,Don Eladio,Don Eladio,Don Eladio,Don Eladio,Don Eladio,Don Eladio,Don Eladio,Don Eladio,Don Eladio,Don Eladio,Don Eladio,Don Eladio,Don Eladio,Don Eladio,Don Eladio,Don Eladio,oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo lo que es el mateix Don Cagalloná, Don Cagalloná, Don Cagalloná, Don Cagalloná, Don Cagalloná, Don Cagalloná, Don Cagalloná, Don Cagalloná, Don Cagalloná, Don Cagalloná, Don Cagalloná, Don Cagalloná,tot aço en una miqueta de musiqueta jajajaja

Anònim ha dit...

Que haurà fet NaziSerra per a convencer a Eladi de que li done tot el poble i 5 regidories?