divendres, 2 de gener del 2009

SOLUCIÓ AL CONCURS NADALENC


EL CAMÍ RURAL JA ESTÀ ARREGLAT


Com que cap lector no anònim ha encertat quin és el camí rural que Arc Iris proposava endevinar, ens estalviarem el premi, un dècim del sorteig del "Niño". Només un lector va ubicar el camí, però ho va fer de forma anònima.
La imatge objecte de l'endevinalla publicada a esta web el dimecres 24 de desembre, correspon al camí del partidor del convent, o camí de baix el convent, que arranca de la creu de terme que hi ha a l'eixida de Simat pel camí de la Fontarda, i connecte eixe camí amb el de Mig l'Horta.
En justícia, cal dir que als dos dies d'haver publicat la foto, l'Ajuntament de Simat havia arreglat el camí, que estava en un estat lamentable i impossibilitava a molts llauradors recollir les seues taronges.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Jo no comprenc com volia portar-vos als tribunals , el Sr.Serra ,si haurieu de cobrar part del sou de l'assessor,estic convençut que li heu donat mes idees que l'assessor.
Per que no li recordeu el reglament de participació ciutadana que va fer seu, el va penjar en la seua web,va posar mocions resumint va donar més noça que una brossa al ull amb el reglament i ara el té com Karina en el baul dels records.
Recordeu-li ho a veure si tenim sort i ho desenvolupa