dimarts, 27 de gener del 2009

NOU PACTE DEL BLOC AMB EL PP PER A LLEVAR UN ALCALDE DEL PSPV

El Partit Popular accedirà per primera vegada a l'alcaldia de Salem (la Vall d'Albaida), de a penes 477 veïns, gràcies al suport de l'únic regidor del Bloc. Ambdós formacions polítiques han presentat una moció de censura per a desbancar l'actual alcaldessa socialista, María Teresa Espí, que va encapçalar la llista més votada en els comicis de 2007, en els que no va poder revalidar la majoria absoluta. El PSOE va obtindre tres regidors, els mateixos que el PP. L'abstenció de l'edil del Bloc va permetre llavors a Espí conservar l'alcaldia que el seu partit ostentava des de 1979.
El ple en què es debatrà la primera moció de censura en la història democràtica de Salem està convocat per al dimecres, 4 de febrer. Eixe dia, si tot ix com està previst, el popular Fernando Hernández Orts accedirà a l'alcaldia de Salem amb els 3 vots dels regidors del PP i del nacionalista Rafa Fenollar, que ocupava les delegacions de Cultura, Festes i Tresoreria. Fenollar va anunciar ahir en declaracions al diari Levante-EMV que també ha pactat amb el PP no explicar els motius de la moció de censura "fins al dia del ple".

11 comentaris:

Anònim ha dit...

tots no son com en simat on arc iris va pactar amb el pp per llevar l´alcaldia al pspv i donar-la al bloc.

Anònim ha dit...

Efectivament.
I el BLOC no va voler l'alcaldia aduint raons tant poderoses com que ningú els havia avisat o no se qui que era veí o familiar de Colom i per tant no podien llevar-lo.

Anònim ha dit...

No es tracta de llevar al PP o al PSOE. Es tracta de llevar a la dreta. I en els temps de Colom, la dreta de Simat era el PSOE. Estarem tots d'acord amb això. O tampoc?

Anònim ha dit...

i en salem qui es la dreta? ja que tu tens prou informació com per criticar, ho sabras.

Anònim ha dit...

I si penseu que les vostres idees són les millors del poble pero que el missatge no acaba de arribar als simateros ( 1 regidor), perque es poseu a criticar tot el que es meneja en conter de utilitzar el temps tractant de comunicar als simateros les vostres idees?

Anònim ha dit...

Jo crec que Arc Iris són la agrupació de la gent més peculiar i més rara de Simat. Va poalà en la Font Gran!! jeje. coneixement=0

Anònim ha dit...

Si senyor, estem d'acord.

(Haure insultat a algú?)

Anònim ha dit...

"Dios los cria y ellos se juntan".
I seguiran pactant amb el dimoni si cal, amb tal d´agafar alguna poltrona.
Ahí teniu a Joan Maria Mansanet com a exemple. O a Paco Bloc, principal proveidor de Colom.

Anònim ha dit...

Eixe BLOC que no es ni verd, ni d'esquerres ni nacionalista.
Tan sols vol el poder... a costa de llevar el lloc a la gent que ho val.
No, si ja ho diu mo'n pare... els que aprofiten no están... i els que están... se'n aprofiten.

Anònim ha dit...

EL BLOC NO ES EL PARTIT DELS VALENCIANS.

Anònim ha dit...

Estais en vuestro derecho de pactar y casaros con quien os parezca bien ¡faltaria mas!, pero de ahi, a que intenteis insultar la inteligencia de la gente normal...... No es necesario que justifiqueis, sois asi y ya esta, ni de derechas ni de izquierda si no todo lo contrario