divendres, 16 de gener del 2009

ÚLTIMA HORA DEL TALL DE LLUM

Són les nou de la nit i la llum encara no ha tornat. Portem gairebé una hora.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja teniu a Iberdrola ahí.............

Anònim ha dit...

Això amb Colom no passava

Anònim ha dit...

La culpa la te l'Arc Iris.Han tallat la llum ells per a culpar a l'ajuntament

Anònim ha dit...

El Departament de Comunicació de l´Ajuntament de Simat, posarà en funcionament i coïncidint amb les Festes de Sant Antoni, una Càmera oberta a tot el Món mitjançant el portal web de l´Ajuntament, www.simat.cat

Estigues on estigues, podràs conectar en directe amb el teu poble i veure imatges instantànies de la Plaça de la Constitució. Per raons tècniques i d´aprofitament de banda de la xarxa ja existent a les instal·lacions de l´Ajuntament, la primera càmera (finestra) oberta al ciberespai serà la de la Plaça. En un futur s´està estudiant també la ubicació de càmeres amb vistes als punts emblemàtics de Simat (Font Gran, Font Menor, Monestir...), si els plans de la Diputació de València per convertir els pobles en autèntiques zones Wifi, són reals, Simat estarà al capdavant a l´hora de sol·licitar-les i facilitarà molt més l´accés tant de veïns com de noves incorporacions tecnològiques a la web i convertint-les en autèntics reclams turístics per a publicitar la nostra localitat .

Acò es un poble ,no el del PParc

Anònim ha dit...

Simat sempre ha estat al capdavant de tots els pobles:
És l´únic poble que té un Serra, un McArtur i un Eladi fotent-nos.

Anònim ha dit...

Simat sempre ha estat al capdavant de tots els pobles:
És l´únic poble que té un partit d'esquerres boig perquè mane la dreta.

Anònim ha dit...

El PSOE des de 1979 fins a les ultimes eleccions mai hi havia tret menys de 700 i pico vots porta manant 30 anys, per a bé o per a mal en les ultimes tragerem 500 i pico vots, ens passem 15 mesos per a aconseguir l'alcaldia, la compartim i damunt en ultima ronda per al BLOC.
I manar mana un que no és del PSOE.
Eladi hi ha el que s'anomena autocritica, i dignitat ,menys tirar les culpes als del PP,arqueros i faça'ns el favor de dimitir.

Anònim ha dit...

Torne a posar ací el comentari perquè dalt algun incondicional del Super-regidor ens ho ha saturat amb tots els seus èxits (potser no és un incondicional i és el seu jornaler l'assessor fent hores extres, que no em pareixeria malament si li pagara Serra o ERPV i no els veïns).
El Super-regidor no té prou amb les províncies i utilitza la vostra web per a publicitar-se,i això que volia tancar-la.
A eixe pas prompte batrà el rècord Guiness de notes de premsa.

Anònim ha dit...

A les províncies quan no saben com omplir una noticia de la Safor tenen l'orde de cridar a Míster "Nota" de premsa (Joan Serra) que segur que se'l cobrix.