divendres, 2 de gener del 2009

ELS CONTENIDORS SENSE TAPA SÓN UNA PLAGA


Contenidor sense tapa al carrer Ovidi Montllor (si ningú ha canviat el nom del carrer).
.
Malgrat els esforços de la Regidoria d'Urbanisme, Medi Ambient, Agricultura, Sostenibilitat, Cavallons, Atomitzadors, i Repartiment de Cava a Cap d'Any, els contenidors sense tapa es reproduïxen. Són una plaga. Tot i que el regidor del ram, Joan Serra, s'esforça en posar i posar tapes, cada un temps ens trobem amb nous contenidors sense tapa plens de gats posant-se com el Quico.
Arc Iris ha localitzat un nou contenidor sense tapa al carrer Ovidi Montllor (no ningú ha retirat encara el carrer dedicat al cantautor i actor), i ho fa saber a la multiregidoria per tal de que ordene col.locar la tapa.
Arc Iris col.laborarà amb el regidor Joan Serra en l'extermini de la plaga de contenidors sense tapa, i comunicarà tots els que trobe per tal que no es reprodueixen.
Això sí, gràcies als contenidors sense tapa, Simat pot presumir de tindre els gats més grossos i llustrosos de tota la comarca, llevat dels que habiten els voltants del port de Gandia, als que els pescadors de la llotja alimenten amb peix.

21 comentaris:

Anònim ha dit...

No ens poseu alguna foto de cal Trankilo de la nit de cap d'any per a animar al personal?

Viva el ron cubano!

Anònim ha dit...

Sou maleits, que l`home es Super-regidor i no Super-man,damunt el assessor pareix que esta de vacances.
Perquè no comenteu com supervisava de allò més bé l'entrega del cava (per cert de San Sadurni de Noia).

Anònim ha dit...

peperets jajajajajajaja
no tornareu a manar a Simat
uaauauauauuauauauauauau
uauauauauauauauauauauau
que vos en donen pel sac

Anònim ha dit...

Jo sí sé qui no tornarà a manar mai a Simat. Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaa, juuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Ggrrrrrrrrrrrrrrsssssssssssssshhhhhhhhhhhh.... xop.

Anònim ha dit...

el nostre gran coordinador de la safor alias Bicoca ens té preparada una gran sorpresa en Benifairó. estem expectants, en STEPV estan esperant per si per allí també se li ocurreix una de les seues grans idees.

Anònim ha dit...

visca nostre amo visca el patró, ja no fan falta revolucions, tenim uns amos tan comprensius, serem feliçoa menjant perdius.
visca el nostre coordinador!

Anònim ha dit...

GUARRO,FEIXISTA NO TORNARÀS A MANAR

Anònim ha dit...

Ja li heu donat una altra idea al Super-regidor no veieu que Ell ,no té mai idees pròpies i s'apropia sempre les dels altres, per tant el carrer d'Ovidi té els dies comptats.

Anònim ha dit...

Si del que es tracta és de donar-li un carrer millor a Al Tall, com van dient anònims per ací, podíen fer el mateix amb el carrer Enric Valor, al costat del consultori, un carrer que no té cases ni números. Ho, ho, hoooooooo, felissss nadivà hipòcrites de mig calbot.

Anònim ha dit...

No, home no el que conta pel nostre supercoordinador es el que el tinga abans que els fiquen els endemoniats, no si té cases o no, cal ficar la plaqueta apressa perque no les fiquen els endemoniats, encara que siga en un taronger de mig l´horta.

Anònim ha dit...

el de l'anterior comentari sembla haver-se fet quatre cassalletes. No entenc res del que ha dit.

Anònim ha dit...

No se n'ha fumat un parell

Anònim ha dit...

o tres...jajajajja

Anònim ha dit...

iris de merda sou igual que els PPeros

Anònim ha dit...

Per al de l'expressió iris de merda que sàpia que:

El saber i la raó parlen, la ignorància i l'error insulten i criden.

Anònim ha dit...

Igual que els PPeros serànm tots els del BLOC que han pactat per escrit amb el PP amb desenes de pobles del País.
O això no és merda?

Anònim ha dit...

Raonar son acostar diferents maneres de pensar però mentir com feu en moltes coses es ignorància disfressada de saber i raó.

Perdó per lo de merda però es que a vegades feu perdre la xaveta.

Anònim ha dit...

Disculpa mentir ho faràs tu jo només em dedique a entrar en esta web i llegir el que m'interessa i al veure l'expressió de merda no vaig poder contindre'm i vaig contestar.
Tot el discurs se'l soltes a un altre.
Els sectaris hauríeu de pensar que hi ha vida fora dels partits polítics és mes crec que som mes que vosaltres i d'amunt vos financem.

Anònim ha dit...

La plaqueta d´Al Tall va apareixer com els bolets un dos d´agost sense que l´oposició sabera res a excepció d´un regidor que va fer les gestions oportunes amb l´alcalde perque es posara abans que el posaren els altres, com que sols hi havia un carrer (carretera) disponible allí el van posar pregant una oracioneta a San Narcis (el de l´aigua mineral, si) perque l´inauguraren el dia del gos i poder enmerdar que es el que els agrada.

Anònim ha dit...

Fotre este ultim si que sap però no ens diu qui va ser el "valent" que va donar l'orde .
I després hi ha qui es queixa que no es firma en esta web, si manant sou covardes com voleu que siguem valents els gonernats.

Anònim ha dit...

"La plaqueta va aparéixer sense que l'oposició sabera res". Ni més ni menys que es va aprovar al ple, perquè si ens passarem els plens per l'angonal com estan fent ara, mare....