dijous, 15 de gener del 2009

ARC IRIS ES PERSONARÀ COM ACUSACIÓ PARTICULAR CONTRA ELS DOS DETINGUTS PER EXPLOTAR IMMIGRANTS A SIMAT

Arc Iris ha acordat personar-se com acusació particular en el procés judicial obert contra dos persones detingudes el passat 1 de desembre a Simat acusades dels delictes de coacció a ciutadans estrangers, estafa i delicte contra el dret dels treballadors. Arc Iris denuncia la inhibició de l'Ajuntament de Simat, en considerar que hauria de ser el propi ajuntament qui es personara com a institució en el procés contra les dos persones acusades d'explotar i estafar a veïns de Simat. Així doncs, si el govern local creu que això no va amb ells, Arc Iris ho farà en nom propi.
Ambdós detinguts es dedicaven presumptament a llogar infrahabitatges a ciutadans estrangers, als que obligaven a comprar en negocis de la seua propietat, i se'ls imputa també presumptes estafes i un delicte contra el dret dels treballadors per contractacions irregulars i apropiació de part dels sous.
La Guàrdia Civil va actuar, va instruir les diligències, va detindre els dos acusats, i els va posar a disposició del jutge dos dies després, encara que van quedar en llibertat amb càrrecs en espera del judici.
Arc Iris es personarà com acusació particular a través del sindicat CC OO, per tal de demanar les penes màximes i impedir per sempre que es tornen a repetir episodis d'explotació d'estrangers al noster municipi, una pràctica a la que determinats personatges ens tenien acostumats i que fins ara ha gaudit de total impunitat.
Arc Iris s'implica davant la inhibició de l'Ajuntament amb la confiança de que una sentència exemplar desterre per sempre aquestes pràctiques mafioses al nostre municipi, i amb la intenció de lluitar per la dignitat de les persones i dels treballadors.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Almenys algú es preocupa per este tema, ara no m´estranya gens que a Eladio li preocupe molt el tema dels emigrants i que els exploten com a esclaus i no els tracten com a persones, menyspreant els seus drets i la seva dignitat. Ells no abandonen els seus paissos per gust, dexixant endarrere les seves families, costums, amics etc, uns d´ells venen per necesitat i poder subsistir, altres per persecucions ja que als seus paissos no es pot viure. Construim i no destruim un món més just on pugam viure tots i ser respectats com a persones amb dignitat

Anònim ha dit...

Que gran es Don Eladio Mainar que gran es que gran es .... pero que cagalloná mes gran es ....... no es xicoteta no, gran gran pero que ben gran......

Anònim ha dit...

I la sra. Agus es creu de veritat que Don Eladio va a deixar l´alcaldia el dia que ..... i una merda, eixe dia sera el dia que el pacte es trencará i hasta les proximes eleccions Don Eladio manará já jájájájaá

Anònim ha dit...

Però perquè no obriu els ulls.?
Com va l´Ajuntament a personar-se com acusació?
Si va ser el mateix Eladi el qui va fer una carta de descàrrec i defensa del General McArtur per vore si el podia salvar.
A qui hi ha que denunciar és a l´Alcalde per prevaricar i defensar a un pressumpte delinqüent.
No sé com s´ho arregla el General Mc per tindre a tots els alcades a la part.
Veritablement existeix la Mafia i els Mafiosos.
Molt bé Arc Iris, endavant.

Anònim ha dit...

Si home ,si.L'ajuntament de Simat té la culpa que al món hi haja tanta injusticia ,incloent el genocidi de Gaza

Anònim ha dit...

Ara poseu enllaços amb webs sociates?
Tanta caguera que doneu amb la nova alcaldia i resulta que sou uns sociates disfressats de independentistes de la CUP,si home i jo soc la mare de deu de Lurdes.

Anònim ha dit...

Arc Iris va bé, quan uns l'acusen de ser el PP,i altres l'acusen de ser socialistes disfressats.
Quanta cosa hi ha que veure.

Anònim ha dit...

disfressats? no home no a la vista i amb nomina de la sra Escudero.
I a mes utilitzant carrecs per llevar-se multes.