diumenge, 28 de desembre del 2008

ARC IRIS DEMANA AL GOVERN LOCAL QUE RETORNE AL CARRER CERVANTES EL SEU NOM POPULAR DE CARRER CORRALOT


Arc Iris demanarà al govern multiideològic de Simat que retorne el nom popular de carrer Corralot al vial que ara està dedicat a Cervantes, i que busque un altre carrer per a dedicar-lo a l'autor del Quixot, o si vol el pot substituir per Shakespeare o per algún clàssic de la Dinastia Tang.
Els simaters s'han referit sempre a l'esmentat carrer com el del Corralot, i ho segueixen fent. Tothom sap situar el carrer Corralot, i pocs sabrien ubicar el carrer Cervantes. Per tant, Arc Iris considera lògic que el nomenclàtor es rectifique per tal de tornar el seu nom popular al carrer que connecta l'Avinguda de la Font Menor amb la Plaça del País Valencià.
L'origen del nom Corralot ve d'un corral de grans dimensions que formava la part del darrere d'una de les cases que dóna a la plaça del Colomer, i que amb el temps es va vendre a percel.les per formar la galta sud de les cases de l'actual carrer del Corralot.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Sr Serra com diuen els castellans " es de bien nacidos ser agradecidos" pel que ni corralot ni rés l'hi hauria de dedicar el carrer al seu benefactor En Eladi I "el breve"

Anònim ha dit...

Jo crec que "el breve" va ser Joan Serra com a Gerent de la coopertiva per tant Eladi hauria de ser Eladio I "el desitjat"

Anònim ha dit...

El carrer hauria de portar el nom de Lluís Llach per haver dedicat una cançó a Joan Serra.

Anònim ha dit...

No patiu com en agost mor algun carrer que altre, l'estiu que ve li toca al de Ovidi i podeu ficar el dos