dissabte, 15 de novembre del 2008

UNA VINTENA DE PUNTS A LA CARA I AL COLL

Miquelet, a l'esquerra, fa uns dies, a la Font Gran.

Miquelet el Gerro ha hagut de ser atés hui en l'Hospital de Gandia d'una gran quantitat de ferides incisives en rostre i coll per les quals ha hagut de rebre una vintena de punts de sutura. Les ferides se les ha produït en una caiguda contra la vitrina de la porta d'un bar del carrer Major, segons ha pogut conéixer Arc Iris, però es desconeixen encara les circumstàncies en què s'ha produït la caiguda. Les versions són contradictòries.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Cuando vi la cara de Miguelet ,todo llena de puntos y los labios súper hinchados me entraron unas ganas de llorar y una indignación desprecio y no sé cuantas cosas más , que no vale la pena ni escribir. No comprendo como un buen número de personas de este pueblo , les divierte hacer enfadar a Miguelet ,seguramente son sus complejos de inferioridad de estas personas ,y una forma de demostrar su superioridad , es burlarse de un discapacitado psíquico que no pueda defenderse , SEÑORES QUE GRANDES SON ,su intelecto les desborda , PORQUE no son capaces de mirarse en el espejo y preguntarse , si fuese hijo mío , hermano o otro familiar. ¿ QUE ? NO ven ni la pregunto ni la respuesta , a ,y demuestran el poco conocimiento y la poco humanidad que tienen porque si la viera no Harían lo que están haciendo con Miguelet ,

Anònim ha dit...

SEÑOR QUE GRANDE ES USTED .
pues si conegueres realment a Miguelet sabries que moltes de eixes burles que tu dius , ell mateixa vol que li les digues pues a ell li agrada el " lio " i no tots pero casi totes les bromes no son mes que bromes al ramat i a la fi ell les busca.
I A MI NO EM VA AGRADAR NI MES NI MENYS VOREL COM EL VAIG VORE.
Miguelet recuperat cuan antes millor.

Anònim ha dit...

salut miguelet, posat bo,
encara que l´article es tendre i amb molt bona voluntat vos recorde que la llei prohibeix fer fotos de xiquets i discapacitats sense el consentiment escrit del tutor.

Anònim ha dit...

solo te digo que si fuera hijo o hermano no lo harias TU SI QUERES GRANDE

ARC IRIS SIMAT ha dit...

Al tercer.Descuida. Cap problema amb el permís del tutor. Tres membres d'Arc Iris, inclòs el regidor, van visitar a Miquel només arribar de l'hospital, i van parlar amb familiars, cuidadora, amics i veïns. De tota manera, gràcies per l'advertència.

Anònim ha dit...

con testa cio al 2 comentari.
segur que eres psicològic o professor .jajajajajaja

Anònim ha dit...

TU SI QUERES GRANDE
si pasa molt mes temps entre nosaltres que en gent com tu que per dir no sap ni parlar ( escriure ) el seu idioma el valencia
al dels jajajajaja no ho soc ni vullc ser- ho pero baixa a veure a miguel i voras com es aixi adeu jajajajaaja