diumenge, 23 de novembre del 2008

TORNA EL BLAVERISME A SIMAT


Després d'anys d'absència, el blaverisme més troglodita torna a manifestar-se a Simat amb diverses pintades contra el domini municipal d'internet .cat, i amb reafirmacions del fet de que som valencians, com si algú ens hagués declarat armenis o congolenys.
Les pintades han aparegut a la confluència del carrer Cervantes (Corralot) i la plaça del País Valencià (rotonda de la falla de Sant Antoni), i també al camp de futbol, entre altres, a més dels desperfectes ocasionats en vehicles particulars. No van signades, encara que porten l'emprenta del GAV.
Arc Iris lamenta la reactivació d'aquest moviment, i en fa la lectura de que no hem avançat gaire els darrers trenta anys, i no s'ha treballat en la normalització de la nostra identitat. No hem pogut contrarrestar un moviment reaccionari sorgit a la ciutat de València a principis dels huitanta, i que es va estendre per tot arreu amb virulència durant aquella dècada amb la intenció d'anul.lar els moviments nacionalistes.
Ara caldria buscar els motius pels que renaix aquest moviment a Simat, i treballar per la normalització dels nostres símbols, inclòs el domini .cat, que només fa referència a un domini lingüístic.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

son el gav de gandia i ben orgullosos que estan, inclus les seues "accions" a simat les publiquen en una coneguda pagina web blavera, els nostres pecats son el domini.cat i que segons ells un simater va despenjar l´estrelada a la plaça de l´ajuntament de valencia el 9 d´octubre, (no es simater)
hi han varies denuncies formulades per desperfectes en cotxes que portaven una burreta catalana.
això es terrorisme blaver subvencionat amb diners publics.

Anònim ha dit...

Si hi ha alguna cosa pitjor que ser feixista, és ser feixista i "burro".

Anònim ha dit...

Ja fa temps que actuen a Simat.Han desfet un cotxe trencant els vidres i pintant-lo de blau.A més del cotxe de Serra que li han pintat el ruc.En la centraleta de telefónica també han pintat,el que vol dir que al no ser una zona centrica,sinó que has de buscar-la ,estan ben informats per gent de simat.

Anònim ha dit...

quina pagina es eixa on està lo dels blavers?
gracies

Anònim ha dit...

Feixista i burro són sinònims. Tot feixiste és per definició burro. Ara, també hi ha burros que no són feixistes, o al menys diuen que no són feixistes, com ha quedat demostrat als darrers dies.

Anònim ha dit...

Jo soc blaver i no soc feixista com sempre vosaltres tracteu al que no pensa com vosaldres insultant-lo i no respectant les seues idees. Jo estic fart de vore pintades catalanistes per tots els llocs i no he vist que ningú de vosaltres digueren que estaven subvencionades per Catalunya ni que era un resurgiment del catalanisme. El blaverisme ha estat i estarà present tota la vida i el venuts a Catalunya per cuatre xavos també. Heu de saber conviure amb això. I per acabar, es que nosaltres no mos podem manifestar i vosaltres si? que es més feixisme deixar fer o no deixar fer.

Anònim ha dit...

Quina es la normalització de la nostra identitat?

Com sempre no digueu les coses clares, per que sabeu que si parleu clar molta gent no vos votarà.

El vostre discurs: som valencians pero.... es que també som c......
per que per l'any 1492 va vindre un espanyol i per tant tots el habitants de sudamerica son espanyols ja que els que vivien abans eren tontos.

Anònim ha dit...

la pagina es valenciafreedom.com. punxeu a buscar en foros, paraula clau simat.
segurament l´informador simater ja vos haurà fet enllaç en eixe foro.
al blaver: desfer el cotxe d´una persona es fascisme, no es ninguna broma tinga ideologia blavera o rosa fosc.