diumenge, 16 de novembre del 2008

LA VALLDIGNA, DESVERTEBRADA



EU i Arc Iris van a instar a l'Ajuntament de Simat a dirigir-se a totes les administracions públiques per tal de concentrar en un punt tots els serveis que corresponen a Simat i estalviar viatges i maldecaps als simaters.
No té sentit que els veïns de Simat hagen de viatjar a Sueca per resoldre tot allò que té a vore amb l'administració de Justícia, que ho hagen de fer a Gandia per a rebre atenció hospitalària i per a resoldre assumptes amb la Tresoreria de la Seguretat Social, amb l'Institut Nacional de la Seguretat Social o amb el Cos Nacional de Policia, i que finalment tingam a Alzira com a referència quan hem de tractar amb el Servef o amb l'INEM. Només cal que s'inventen un nou servei per a obligar-nos a anar a Xàtiva, i aixina tindríem el cercle tancat.
El mateix problema tenen a Benifairó i a Tavernes, però com que no confiem gaire amb la capacitat d'acció mancomunada, EU i Arc Iris demanarem d'entrada a l'Ajuntament de Simat que resolga els nostres problemes de desvertebració administrativa.
Així doncs, la proposta que EU i Arc Iris faran arribar en les pròximes setmanes al ple municipal anirà en el sentit de demanar a la Generalitat i al Govern d'Espanya que assigne la ciutat de Gandia com a única referència per a les relacions dels simaters amb totes les administracions, és a dir, un canvi de partit judicial per a ser atesos a Gandia, i una variació en l'adscripció de Simat al Servef i a l'INEM, que hui està a Alzira. D'eixa forma, d'un sol viatge un simater podria resoldre diversos assumptes, i no cal oblidar tampoc que les connexions per transport públic són més fluides amb Gandia que no amb Sueca o Alzira.
A Sueca, per exemple, no hi ha possibilitat de viatjar amb transport públic des de Simat, a no ser que es facen dos transbords a Tavernes i a l'estació de Tavernes. Pel que fa a Alzira, hi ha una línia d'autobús, encara que amb una freqüència que fa inoperatiu el servei.
Per tant, cal que els simaters deixem de ser maltractats a l'hora de ser atesos a l'administració pública i ens assignen un únic punt.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Vos heu deixat un mitjà de transport per a eixir de Simat el:

JULI-TAXI.

Anònim ha dit...

Eladi Mainar Cabanes 25 hores 1.200,00 € (x14 any)

AIXINA AIXINA com dia el nostre bigotut españa hay perdo la valldigna va be , tat Eladi