dimarts, 18 de novembre del 2008

EL SIMAT D'ABANS S'AMAGA PELS CANTONS


Placa indicativa de l'ubicació de Correus dels anys cinquanta.
Simat amaga encara vestigis d'èpoques passades que ens sorprenen recorrent els carrers, com ara la placa d'indicació que encara penja al principi del carrer de Santa Anna, la típica placa que indicava en els temps de la dictadura la ubicació de l'oficina de Correus, una acció absurda, d'altra banda, ja que tots els veïns de Simat sabien on estava Correus, però el franquisme tenia eixes coses, actuacions homogènies per a tots els municipis, tant fa que tingueren mil que un milió d'habitants.
En tot cas, l'Ajuntament hauria de retirar, custodiar i exhibir este element, almenys com a curiositat històrica, abans que algú el robe o es deteriore amb els anys de forma irreversible. A més, l'oficina de Correus ja no està en la indicació que assenyala la placa.
Hi ha altres elements semblants a Simat difícils de descobrir i catalogar, com algun fanal de pereta, o antigues argolles de ferrers en parets i rastells.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

La culpa la té l'equip de govern,dimissió.jajajajajajajajajajajajajajaj

Anònim ha dit...

ELS CAMIONS DE MANGUAN TAMBE SON "EL SIMAT D'ABANS S'AMAGA PELS CANTONS"?, L'ENTRADA A SIMAT ES PERILLOSA I VERGONYOSA.

Anònim ha dit...

tranquils lo de Mangual pronte s´acabara pues fora de Simat s´enanira i sense feina ens deixara.... i gracies a ell d´estar tans anys a Simat , perque es vergonyos que tinguent terra en varios llocs e inclos on diuen que va el poligon i no el deixen fer-se un nou almacen..... pues res en algun poble no tan espavilat com este si que l´han deixat jajajajajaja