dimecres, 5 de novembre del 2008

CAMPANYA CONTRA LES VORERES DE MIG METRE




Què fa el vianant quan arriba a aquest punt de la vorera?: Baixar a la calçada.


EU i Arc Iris volen encetar una campanya per denunciar l'existència de voreres impracticables arreu del poble, que per les seues dimensions o el seu estat obliguen als vianants a circular per la calçada, com mostra la imatge que il.lustra aquesta notícia. És només un exemple, però Arc Iris ha fet un estudi detallat de l'estat de les voreres al nostre poble que inclou els trams de dimensions reduïdes on no es poden creuar dos persones, on no poden circular carros de nadons, ni cadires de rodes, i altres trams en mal estat.
Com a curiositat ens hem trobat un tram de l'Avinguda de la Font Menor, entre la caserna de la Guàrdia Civil i el col.legi públic, on la vorera està renovada només a una galta de carrer, i a més s'hi van plantar set arbres. La renovació, però, es va aturar ahí de forma misteriosa. O es van acabar els diners o les ganes, però la veritat és que la renovació no ha tingut continuïtat més enllà del col.legi públic ni a l'altra galta de carrer.
A la porta de l'església parroquial de Sant Miquel Arcàngel les graes ocupen la vorera i obliguen als vianants a baixar a la calçada, tal com mostra la imatge.
Al carrer de l'Om la vorera està desfeta, sobretot a la galta dreta pujant el carrer.
Al carrer del Calvari, a la galta dreta pujant el carrer la vorera s'estreta de tal forma que només permet circular una única persona, i a la galta esquerra hi ha unes cases eixides que deixen la vorera només en 50 centímetres. A la part més elevada del carrer del Calvari la vorera té una mitjana de mig metre, les mateixes dimensions que tenen les voreres del carrer del Toro, un vial que per les seues característiques deuria ser únicament per als vianants, buscant l'acord amb els veïns.
El carrer de Santa Anna té voreres de mig metre a la part superior.
Al carrer de Sant Antoni, d'altra banda, les voreres són inservibles en dos terceres parts del vial.
L'estudi que ha fet Arc Iris inclou un anàlisi complet dels espais de vianants de Simat, i posa al descobert voreres de només 20 centímetres, com les del carrer Montdúver, o les del carrer Marià Benlliure.
Arc Iris posa a disposició dels veïns de Simat el seu estudi per a que puguen reivindicar les millores que corresponguen, amb la seguretat de que l'Ajuntament està obligat, si més no, a reparar els desperfectes.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

ja tinc la solucio, es tan facil com, tombar aquelles cases, o part de l'escala de l'esglesia i aixi tindrem voreres ben amples. ale senyors politics, a tombar cases per a tindre voreres amples.

Anònim ha dit...

D'ací a tres mesos, quan arriben els diners de la subvenció, ja veureu com tindrem un poble nou.

Anònim ha dit...

No haguera sigut millor no donar tants diners a la banda de musica i intentar que ho donara la Diputació com passa en la majoria de municipis i amb eixos diners arreglar el poble.
Felicitacions a la banda pel quart lloc de la secció tercera.

Anònim ha dit...

S'heu oblidat d'una cosa. El principi del carrer Calvari, just en la confluència del carrer Major, també té voreres de pena. No cap ni una persona si no va de cantó.

Anònim ha dit...

Encara sort que teniu voreres. A la travessía del Carrer de l'Església la vorera s'acaba quan arribes al contenidor.

Anònim ha dit...

S'heu deixat les voreres del carrer del Corralot, a la part que dóna a l'Avinguda Jaume I.

ARC IRIS SIMAT ha dit...

No ens hem deixat res. Ho tenim tot a l'informe que hem elaborat, encara que a l'article publicat ací no es faça referència a tot el que inclou l'informe.

Anònim ha dit...

JA esta el trio recurtant les voreres tan xules i amples que tenia sebastià, on anirem a parar....

Anònim ha dit...

A l'últim. No es feu el longuis i arregleu d'una ---- vegada el poble.

Anònim ha dit...

Això, això.
Menys bla, bla, bla i a treballar.
A veure quan s'acaba el xollo de repartir culpes entre Sebastià i Arc Iris.

Anònim ha dit...

pareix que no s´enrecordeu de que en este poble esta el dels 12.000 € que ho solucionara tot .... pero redeu doneu-li temps ..... jajajaja

Anònim ha dit...

el del ja ja ja que es el ninot de torn?

Anònim ha dit...

No el ninot de torn es el dels
11.000 €..... jajajaja que té dedicació plena i fa més hores jajajajaja....

Anònim ha dit...

gracies pel que m´ha defés pero l´unic ninot ho seras tu i mira i per que no es va per tu ninot JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAAAAA crec quel reconeixeras no ? o a part de ninot eres algo burro jajajajaja ( que conste que jo no havia insultat a ningu hasta que ..)