diumenge, 12 d’octubre del 2008

NOU GREUGE AL REGIDOR D'EU-ARC IRIS

VÍCTOR MANSANET NO HA ESTAT AVISAT NI CONVIDAT A L'ACTE INSTITUCIONAL DEL NOU D'OCTUBRE

El nou govern local de Simat ha sumat un nou afront al llistat de greuges cap al regidor d'EU-Arc Iris, que no va ser convidat a l'acte institucional del Nou d'Octubre, i ni tan sols va ser avisat. De la moció de censura ençà, Víctor Mansanet ha estat exclòs de gairebé tots els esdeveniments institucionals i visites d'autoritats, com va passar amb la visita de la consellera de Cultura a l'antic monestir.
Ara la discriminació s'ha repetit amb motiu del Nou d'Octubre, atés que a Víctor Mansanet no se'l va convidar ni se'l va avisar de la celebració d'un acte institucional al saló de plens de l'Ajuntament, durant els que es van entregar els premis d'un concurs escolar amb motiu del Dia Nacional del País Valencià, i es va llegir un manifest. A eixe acte, per contra, sí es va convidar al PP. I el que és més greu, també havien estat convidats càrrecs públics i militants del Bloc de Benifairó. És a dir, abans els forasters que els de casa.
La invitació al regidor d'EU-Arc Iris no ha estat l'únic oblit del nou govern local. Dos dels xiquets premiats al concurs tampoc van ser avisats, amb la qual cosa no van poder acudir a recollir els seus premis.
Arc Iris denuncia que el Bloc ha fet ús i abús de la celebració dels actes del Nou d'Octubre convidant i excloent a qui li ha donat la gana, això sí, amb els diners de tots els simaters.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

socialistes o fascistes ??????

Anònim ha dit...

Tot el que fan, recorda a l'anterior etapa.
I després es queixen amargament quan algú els critica.
Açò és una esquerra que no aporta res de nou.
Canvien les cares, però continuen les mateixes pràctiques.
I és que alguns, con tal de manar, son capaços de llançar-ho tot a perdre.
El que vinga darrrere, que ja s'apanyarà.

Anònim ha dit...

Tots els xiquets eixiren de l´escola amb la noteta de les celebracions del nou d´octubre, es varen fer molts "bandos" qui no ha estat o no sap llegir o no ha volgut estar.

Anònim ha dit...

Jo crec que al menys, els regidors de l'ajuntament, no tindrien que enterar-se dels actes oficials per les notetes de l'escola.
Siga en l'oposició o manant, hi ha que saber guardar les formes.

Anònim ha dit...

jo he vist al dvd del ple de setembre com es repartia la programació del 9 d´octubre on posa lo del acte institucional! a qui intentem enganyar?

Anònim ha dit...

Vull pensar que aquesta entrada al blog és per omplir... perquè, el regidor, si no va anar és cosa seua (ell sabrà els seus motius), però el que no és just és que doneu la culpa a l'actual govern també d'això. L'ajuntament és casa de tots, i per tant a l'acte va assistir qui va voler vindre. Fins i tot, assistens benifaironers hi havien, independentment de les seues idees polítiques (Està clar que si era un homenatge a la quatribarrada, del PP no serien).
No volia dir-ho, perquè no sóc ningú per clavar-me en temes personals de cap persona, però la dona del regidor d'Arc Iris estava allí present, així que... no hi ha excusa que valga. Si no va assistir és perquè no degué poder o voler, ell ho sabrà.

No haguera volgut escriure, ja que no sóc partidària de les moltes bajanades que es deixen caure en molts comentaris de gent anònima, però bé, no m'he pogut resistir. Ho sent.

Anònim ha dit...

A l'anterior. Tant que penses i reflexiones, el fet de que la dona del regidor d'Arc Iris assistira a l'acte no desmenteix la notícia. La notícia diu que el regidor ni va ser convidat, ni va ser avisat. I això segueix sent així, per molt que la seua dona assistira. Així qjue no és pla de que el regidor s'haja d'enterar pel carrer, per tercers, o pel diari de la celebració d'un acte. I ja és la segona o tercera vegada que passa. així que, no vull pensar, no vull pensar. Potser si pensares de debó arribaries a altres conclsions.

Anònim ha dit...

Ací només entra gent del Bloc a posar a parir al personal. Haríeu de restringir els accessos.

Anònim ha dit...

S'acaba de cobrir de glòria el del darrer comentari.Tanta llibertat que promoveu i voleu restringir els accesos als de Bloc?Això si que es democràcia i es ser d'esquerres,tat?

Anònim ha dit...

A veure, que Víctor no és prou com per presentar-se allí l'hagen avisat o no? Jo com a ciutadà vaig anar perquè em va donar la gana, perquè és l'ajuntament del meu poble i crec que pot anar tothom allí: a tot el poble de Simat ens van avisar pels "bandos" i el regidor també pertany al poble de Simat. Així que no veig correcte que no assistira pel fet de no avisar-lo expressament com a regidor. L'avisen o no, pense que ell té el mateix dret a anar que jo per exemple, o fins i tot més, perquè és regidor electe per tots nosaltres.
Si volen deixar-lo fora de tot, ell ha de ser valent i plantar cara, i no quedar-se a casa perquè no l'hagen "avisat". Perquè encara en vorem de més grosses en aquest aspecte.
Així que, ànim! i a no decaure, que això voldrien alguns/es!