dimecres, 1 d’octubre del 2008

LORIPI I COETER II JUGARAN LA FINAL DEL TROFEU DE LA MANCOMUNITAT DE LA SAFOR




L'onzena edició del trofeu Mancomunitat de la Safor de pilota en la seua modalitat de raspall té a Simat com a protagonista. Dos dels seus pilotaris, Loripi i Coeter II, s'enfrontaran a la final de dissabte al trinquet de Bellreguard..
Loripi va ser el primer en arribar a la final després d'haver guanyat amb Agustí i Vilare les tres partides de la fase de classificació.
La final es juga dissabte a les 16:45 al trinquet de Bellreguard, i el trio format per Loripi, Agustí i Vilare tindrà enfront a Coeter II, Gorxa i Leandro III.
Coeter II, Gorxa i Leandro III passaren a la final en imposar-se dimecres 1 d'octubre a Batiste, Alberto i Javi.
Esta pot ser l'última final de Loripi. El portal pilota.com diu d'ell que les seues mans han patit milers de colps en 25 anys de carrera esportiva. I de les pilotes més pesades, les de raspall, que poden fregar els 50 grams de pes. Des que va debutar als 14, Loripi ha sobreviscut a totes les èpoques. Des de Diego fins a Waldo. Des de Mena fins a Gorxa. El segon dit de la seua mà dreta està pràcticament inert i només li permet anunciar-se una vegada per setmana. El dissabte jugarà la final del XI Trofeu Mancomunitat de la Safor, i potser després penjarà els guants.
Quan això passe, Arc Iris proposarà a l'Ajuntament un homenatge.

1 comentari:

Anònim ha dit...

es cert que este pilotari , tal vegada el mes gran de simat es mereixca un omenatge, pero si tots forem com ell..... pocs hi haurien vegen-lo