dimecres, 15 d’octubre del 2008

JULI IBÀÑEZ POSA TAXI PER AL PLA DE CORRALS I NO INFORMA NI AL TAXISTA

El Regidor responsable del Pla de Corrals, Juli Ibáñez, ha contractat un servei de transport per als veïns del Pla de Corrals i no informa ni al taxista, que es va assabentar pels clients de que havia d'anar a cobrar a l'Ajuntament. I per tant, si no ha informat ni al taxista, menys encara als regidors de l'oposició. Al nostre representant a l'Ajuntament, Víctor Mansanet, no se l'ha informat d'este nou servei, ni de les seues condicions, ni de les seues característiques, ni del seu cost, ni dels requisits per a fer-ne ús. Vaja, que les coses es fan com d'anar per casa.
Com que el govern local no ha informat ni a l'oposició ni al poble, ho farà Arc Iris, que s'ha posat en contacte amb els usuaris per a conéixer les característicques del servei.
El transport públic del Pla de Corrals a Simat el presta un taxista de Simat tots els dimecres amb recollida de passatgers a les nou del matí al Pla de Corrals, i tornada a les 13 hores. El viatge només es pot sol.licitar per a serveis públics que només es presten a Simat, com ara l'assistència sanitària. No es pot sol.licitar per a altres assumptes que no siguen l'atenció pública. El cost és de vint euros per viatge d'anada i tornada, i poden viatjar quatre persones per servei. Si es fan dos viatges l'Ajuntament paga quaranta euros.
Fins ací el que ha pogut esbrinar Arc Iris. El que no sabem ni se'ns ha informat, és el criteri que utilitza l'Ajuntament per a determinar la condició de potencial usuari del servei. Només sabem que el govern local es va dirigir per carta als potencials usuaris per fer-los saber de l'existència del nou servei, i que no en són més de cinc o sis. És a dir, es tracta d'un servei públic que només s'ha comunicat als potencials usuaris, i ningú més sap de la seua existència, ni la resta del poble, ni els regidors de l'oposició.
Arc Iris no ha pogut ni intuir els criteris que utilitza el regidor del Pla de Corrals per a determinar als usuaris. És possible que només puguen accedir al servei les persones residents al casc urbà del Pla de Corrals empadronats a Simat, atés que altres possibles usuaris que viuen tot l'any al Pla de Corrals se'ls ha negat el servei per motius que ara desconeguem.
El regidor Juli Ibàñez ens obsequia amb una altra nova demostració d'habilitat política. Quan es crea un servei d'aquest tipus primer ha d'anar acompanyat d'un document amb els criteris de determinació dels potencials usuaris, i un estudi financer del cost aproximat del nou servei. Amb tot açò, s'ha d'informar, si més no, a la corporació, per no dir a tots el veïns per tal que qui ho desitge puga reclamar la condició de beneficiari del servei, si creu que té dret. Però el regidor del Bloc ha tirat pel camí del mig. Ell ha triat als beneficiaris i al prestador del servei, ha fixat el preu, l'hora d'anar i de tornar, i els motius dels viatges, no sabem amb quins criteris.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

I els que vivim a les Foies què fem?

Anònim ha dit...

Eixe el posa l'arc

Anònim ha dit...

Amb la manera de informar del nou govern, igual resulta que ja n'hi taxi a les Foies i no ho sabiem.

Anònim ha dit...

APROFITANT QUE LA VACA A EIXIT I PASSA PER SIMAT.

ALGÚ EM POT EXPLICAR PERQUÈ PACO GARCIA "FUFU" NO TÈNIA SENTIT QUE ESTIGUERA EN NOMINA DE L'AJUNTAMENT I VAU DONAR MES FEINA QUE UN PORC SOLT PERQUÈ SE N'ANARA I ARA TENIM
1-ALCALDE
2-SUPER-REGIDOR
3- ASSESSOR DEL SUPER-REGIDOR .
4- i EL QUE NO SABEM.

QUE SOU MÉS INCOMPETENTS QUE ELS ANTERIORS.

Anònim ha dit...

a l´anterior:

els super regidors, que tu dius, ténen la mateixa nòmina treballen 1 que 50 hores setmanals, es a dir la nòmina de regidor amb competències adquirides. l anterior falan.. regidor cobrava mes de 800 euros mes dietes i km. a veure si es lleveu la pols dels ulls, o es que eres un recolza-cacics?

Anònim ha dit...

No vaig dir els super-regidors vaig dir el super-regidor que no és el mateix.

Deduïxes molt rapidament que sóc i si abans estava malament ara no esta millor.

Podria dir que la teua resposta defensa la butxaca o el silló d'algú però no ho faré .

besets.