divendres, 19 de setembre del 2008

L'ASSESSOR DE JOAN SERRA COBRARÀ 11.000 EUROS A L'ANY (UNES 150.000 PESSETES AL MES)

Xavi Català, nomenat assessor del regidor únic d'Esquerra Republicana a l'Ajuntament de Simat, tindrà un sou de vora 11.000 euros anuals, el que suposa uns 900 euros mensuals, segons la informació a la que ha tingut accés Arc Iris.
La creació d'aquesta plaça de personal eventual va ser una de les exigències del regidor d'Esquerra Republicana per a signar la moció de censura que el passat 4 d'agost va posar al socialista Eladi Mainar a l'alcaldia, un càrrec que compartirà amb la candidata del Bloc, que serà alcaldessa els darrers 13 mesos del mandat.
L'exigència d'Esquerra Republicana deixava a l'alcalde sense opció de dedicar-se a l'ajuntament amb exclusivitat, ja que el nou govern es va comprometre a no incrementar els sous dels càrrecs públics respecte de l'anterior govern del PP. És a dir, l'exigència d'Esquerra Republicana de nomenar un assessor deixa a l'alcalde sense la possibilitat dedicar-se amb exclusivitat a l'ajuntament, ni que vullguera, i si vol, ho ha de fer sense cobrar. Per tant, l'alcalde ha d'anar pels matins a fer classe, que és la seua feina, i de vesprada s'ha de dedicar a l'ajuntament. Tal com està plantejat sembla una trama d'Esquerra Republicana per a que l'alcalde no aparega massa per l'ajuntament i el seu assessor controle la institució.
Tot i això, l'alcalde cobrarà 12.000 euros a l'any sense dedicació exclusiva.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Que voleu,un alcalde amb dedicació exclusiva?Si sempre heu estat en contra d'això.Mare ,mare,qui vos ha vist i qui vos veu.

Anònim ha dit...

Mare, mare. On he sentit jo eixa expressió?

Anònim ha dit...

Si la dedicació ha de ser exclusiva, millor que se la quede l'alcalde, i que no la facen en quatre trossos.

Anònim ha dit...

Sí, un alcalde amb dedicació exclusiva, però que es guanye el jornal. No com el que teníem, que anava d'una a dos.

Anònim ha dit...

mal si ando mal si no ando,cada dia us entenc menys.

Anònim ha dit...

ASPIRINA ENS POT ASSESSORAR DE QUANT COSTA UN CAFÉ, PERÒ DE POC MÉS.
ARA QUE S´HO MEREIX,POBRET, PERQUÈ HA ESTAT DOS ANYS TREBALLANT-SE A JOAN SERRA.