dimecres, 24 de setembre del 2008

L'ALCALDE DE SIMAT REBUTJA TOTES LES MOCIONS D'EU-ARC IRIS I IMPEDEIX LA SEUA DISCUSSIÓ AL PLE


Eladi Mainar ha impedit que el ple debata les mocions d'EU-Arc Iris
.
Per primera vegada des dels temsps del colomisme, l'alcalde de Simat, el socialista Eladi Mainar, ha rebutjat a la comissió informativa totes les mocions presentades per EU-Arc Iris per a la seua inclusió al próxim ple, que es celebra dilluns vinent. Ni el PP es va atrevir els catorze mesos que ha governat a censurar una sola moció de l'oposició, ni d'EU-Arc Iris, ni d'Esquerra Republicana, ni del Bloc, ni del PSOE. Totes les mocions presentades durant el govern del PP eren acceptades fins i tot per via d'urgència. Ara, però, el Pacte de Progrés no n'ha acceptat una sola d'EU-Arc Iris, el que suposa tornar a la discriminació, el sectarisme, l'obstrucció de la tasca de l'oposició, la censura, l'ocultació, la manca de transperència, i els atacs a la pluralitat, com als millors temps del colomisme. Per a que ens vinguen dient que calia un pacte de progrés per fer fora la dreta, tal i qual Pasqual.
"Cal dir que no se'm va donar opció no ja a defensar-les, sinó tampoc a explicar-les. Mai no havia passat una cosa així des que començà la nova legislatura", ha declarat Víctor Mansanet.
De les deu mocions presentades pel nostre regidor, Víctor Mansanet, l'alcalde estava disposat inicialment a acceptar-ne una referida a la col.locació de bandes reductores de velocitat. Tot i això, després d'un recés amb la regidora del Bloc Agustina B. Sirerol, l'alcalde rectifica i diu que no n'accepta cap, sense cap explicació. Davant les protestes de Víctor Mansanet, l'alcalde diu que és una decisió de l'equip de govern.
De les deu mocions, una intenta esbrinar les raons per les que el regidor únic d'Esquerra Republicana i únic membre de la corporació amb assessor personal, Joan Serra, ha incomplit un acord plenari pel qual era el ple qui havia de determinar sobre la instal.lació de les bandes sonores reductores de velocitat, i sobretot interrogar al regidor sobre el cost de gairebé huit mil euros d'eixa iniciativa.
Una segona moció és una proposta d'EU-Arc Iris de cara a la celebració del Nou d'Octubre. El regidor de Cultura, Juli Ibáñez, s'ompli la boca demanant col.laboració, i quan EU-Arc Iris intenta fer una proposta relativa al Nou d'Octubre, no la deixen ni discutir al ple.
Per a Arc Iris, la censura de les mocions suposa un atac sense precedents a la llibertat d'expressió, i un obstacle per a l'acció política de l'oposició. Només des de l'autoritarisme, la prepotència i el temor a la crítica es pot prendre una decisió més pròpia de feixistes que d'un govern que s'autobateja Pacte de Progrés.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Sí que hem progressat, sí.

Anònim ha dit...

Aquesta gent farà bo a San Sebastianet, verge i màrtir. Una cosa sí que tinc clar: Sebastià els ha passat a tots tres per l'esquerra.

Anònim ha dit...

Sebastià els ha passat a tots tres per l'esquerra.

I jo soc el papa de Roma

Anònim ha dit...

Per favor, no feu cas al Tripartit, doneu-vos compte que no estan bé de la xaveta; s´han autoproclamat "Cesars" , ací manem nosaltres i fem el que ens dona la gana, que per això manem.
No veuen més enllà dels seus nassos, només saben que 6 fan més que 5 i per això s´han ajuntat.
Deixeu córrer aquestos dos anys de caciquisme i dictadura que ens esperen , i estigau tranquils que a les pròximes se´n van tots quatre a fer punyetes, inclòs l´Assessor que s´han inventat.
Us ho garantitze.
Albert Einstein.

Anònim ha dit...

no no feu cas del tripartit!
seguiu als que pengen coloms morts a les cases i xoriços, als que envien a gent a les gallines, als que ténen cases ilegals a l´horta, als qui es reparteixen càrregs especulant, als que treballen per a uns, estan amb altres i juguen amb tots alhora!! aixó si que es bo

Anònim ha dit...

Ara si que estem governats per simaters de cap de setmana !!
Tant de parlar dels altres i mira on hem acabat.

Anònim ha dit...

tripartit de esquerres be tió

Anònim ha dit...

Tenim el que ens mereixem.
No volieu Colom?
Preneu, dues tasses.O tres.

Anònim ha dit...

Estos de l'arco mal si andas mal si no andas.Si el bloc pacta amb esquerres ,canya.Si pacta amb el PP canya.Si no pacta amb ningú ,canya.Va home va,qui vos creu ja .Heu perdut tota la credibilitat com a partit valencianista,que es pel que jo vos vaig votar.Que,que tot el que vos sona a valencià vos dona fàstic?Pel que es veu si perquè no sols es claveu amb els partits d'esquerres de Simat sinó també a nivell de País(Valencià clar,encara que no vullgueu).Fa temps que abandonareu les crítiques al vostre enemic polític ,PP,per a dedicar-se a atacar a tota l'esquerra(si es valenciana més).
Va,fofeu-se-la.

Anònim ha dit...

Hi ha simaters "de caps de setmana", com tú dius, que s'enteren més que molts que viuen dia a dia a Simat, i que es passen pel forro tot allò que realment preocupa als simaters.

Anònim ha dit...

Al del comentari anterior
Com que els d'Arc Iris van contra l'esquerra?
Tu t'has llegit les mocions que l'alcalde d'esquerres impedeix debatir?
Clar que no.
Entonces que parles?
Si algú "se la de fotre", son els que impedeixen debatre les mocions.

Anònim ha dit...

La questió no és "mal si andas i mal si no andas", perque la cosa està clar que "no anda". Per tant, canya per a tot això que "no anda". Jo pense que l'Arc està fent una bona política d'oposició. I això vol dir per una banda, que el tripartit no "beque" ni faça desficassis i per altra proposar una alternativa millor en cas que no "ande" les proposades per l'actual equip de govern.
I això que "tot el que sona a valencià vos dóna fàstic"..que vol dir exactament, perque no entenc res de res. Explica-ho per favor

Anònim ha dit...

a onsevol cosa li diuen esquerra .
No els que vivim dia a dia en Simat no sabem res , ells si ja,ja,ja

Anònim ha dit...

Hi ha Simaters "de caps de setmana "
com tu dius que s´enteren mes
si , es que teniu visió divina , sou mol mons ja ja ja

Anònim ha dit...

pobre Simat en mans de Juanito

Anònim ha dit...

a vosaltres no es preocupa el simaters si no el vostre protagonisme e interesso propis , que os coneguem