dijous, 4 de setembre del 2008

LA GENERALITAT DÓNA UNA SUBVENCIÓ DE 30.000 EUROS A SIMAT

La Conselleria de Presidència ha concedit una subvenció de 30.000 euros a l'Ajuntament de Simat corresponent al programa de subvencions destinades a la promoció institucional, estudis i esdeveniments d'interés local en municipis de entre 1.500 i 5.000 habitants. Simat utilitzarà esta subvenció per a la promóció de les festes mitjançant fullets i vídeos. Cal dir que Simat ha aconseguit la quantitat màxima prevista en este programa d'ajudes, que van dels 3.000 euros que s'han concedit per exemple a Benifairó per a la publicació d'un llibre d'història, als 30.000 de Simat.
La subvenció la va sol.licitar l'anterior govern del PP al mes d'abril, i ha estat concedida amb la resolució de la Conselleria de Presidència del 31 de juliol, publicada al Diari Oficial de la Comunitat Valenciana del 22 d'agost, on es pot consultar l'ordre de convocatòria i la resolució.
El PP de Simat s'ha afanyat a atribuir-se el mèrit de la subvenció, i en declaracions a la web d'Arc Iris, ha dit que "el treball del PP al capdavant del govern municipal encara dóna els seus fruits", tot i recordant que el principal i únic motiu que exposaren els signants de la recent moció de censura, la falta d'eficàcia, "queda desautoritzat".
El PP de Simat ha recordat que a més d'esta subvenció, el passat mes de juliol, el mateix dia que es va presentar al registre la moció de censura, la Conselleria d'Agricultura va concedir una altra ajuda de 180.000 euros per a l'asfaltat de camins rurals.
Ara ha de ser el nou govern del Trio qui execute ambdues subvencions.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Almenys tindran el valor d'admetre que els cinc kilets arriben gràcies a les gestions de Sebastián, i de reconéixer el mèrit. Lo cortés no quita lo valiente. Vamos, digo yo.