dimecres, 10 de setembre del 2008

JOAN SERRA UTILITZA FRASES I CITES D'ARC IRIS PER A JUSTIFICAR LA MOCIÓ DE CENSURA

A un article d'opinió que ha publicat el regidor d'Esquerra Republicana de Simat, Joan Serra, titulat "El perquè de la moció", el nou segon alcalde cita frases d'articles publicats a la web d'Arc Iris per a justificar la moció de censura presentada contra el PP.
En concret, Joan Serra diu: "És interessant recordar el que deien els companys que queden del grup Arc Iris: EL PP NO TÉ ESTRUCTURA ORGÀNICA . ¿Ha estat aquest primer any del PP un nou any estèril? La realitat diu que sí. Un altre any estèril, sense model de poble , ni perspectives de futur. El primer any de Sebastián Mahíques Morant al capdavant del govern municipal ha estat erm".
I afig: "Degut a aquesta realitat i la manera de treballar de l'anterior equip de govern, el grup d'Esquerra (Republicana) es va plantejar democràticament, portar endavant la moció de censura".
Perfecte. Ara bé, el que no diu Joan Serra és que a aquest any estèril del PP, n'han precedit 16 estèrils del PSOE-Bloc. I no sols estèrils, sinó a més obscurs. I que passat un mes de la moció de censura, tampoc sabem encara quin és el model de poble i les perspectives de futur del PSPV-Bloc-Esquerra Republicana.
Utilitzar les frases d'Arc Iris per a justificar una moció de censura és il.legítim. Arc Iris pot criticar un govern per estimular la seua acció, com estem fent ara mateix amb el govern PSOE-Bloc-Esquerra Republicana. D'ahí a presentar una moció de censura mal presentada i en contra de la voluntat de la majoria dels simaters, hi ha un tros.
Perquè per molt que vullga Joan Serra justificar la moció de censura, Arc Iris segueix dient que és injustificada i injustificable, i l'única cosa que van a aconseguir els tres partits promotors de la iniciativa és reactivar el vot de la dreta de cara a les pròximes eleccions.
Les deu raons que aporta Serra al seu article per a explicar la moció sonen més a càrrec de conciència que a justificació. Perquè ara que Serra és segon alcalde, en alguns aspectes està mostrant maneres semblants a les que ell mateix criticava del PP. Un exemple: la moció que ell va presentar estant el PP a l'alcaldia per a col.locar bandes sonores reductores de velocitat als carrers, i que es va aprovar, demanava que un estudi tècnic determinaria la col.locació de les bandes, i una vegada fet l'estudi tècnic serà exposat al ple, i el ple determinarà. Doncs bé, Serra s'ha gastat més de set mil euros posant les bandes sonores i ni l'informe ha passat pel ple, ni el ple ha determinat res al voltant de les bandes sonores. Per tant, Serra ha incomplit la moció que ell mateix va presentar, tant que li ha tirat en cara al PP que incomplia acords plenaris.
Un altre exemple: el regidor d'EU-Arc Iris, Víctor Mansanet, no ha estat informat ni avisat dels darrers actes als que havia d'estar convidada tota la corporació, com ara la visita de la consellera de Cultura, el que suposa una discriminació. Tant que va acusar Serra al PP de falta d'informació.
Més exemples: S'han fet reunions i gestions per tirar endavant el polígon industrial, i l'oposició no ha estat informada no ja dels resultats, sinó ni tan sols de que s'han fet reunions.
Més exemples: el regidor de Comunicació continua fent ús d'informació privilegiada a la seua web personal. Ara ens informa del resultat poc exitós de les seues gestions per a instal.lar telefonia fixa al Pla de Corrals, i ho fa al seu bloc.
Per tant, en només un mes hem acumulat tants motius per a fer una moció de censura al Trio, com els que va acumular el Trio en 14 mesos per a fer-li una moció de censura al PP. I no en diem res, més enllà d'informar al poble i fiscalitzar la gestió municipal.
I acaba Serra dient al seu article que li agradaria encoratjar als amics, amigues i a qualsevol persona a ser exigent i crítica amb bon criteri i bones maneres. Diu que està obert a qualsevol suggeriment i propostes per millorar el poble. El problema és que per a Serra quan u és exigent i crític amb la seua gestió, deixa de tindre bon criteri i bones maneres.
I si tan obert està, que exigisca, per exemple, l'aplicació del codi ètic aprovat al ple, que condemne la manca de transparència en aqueste primer mes de gestió del Trio, i que rebutge públicament l'ús privilegiat que el regidor de Comunicació del Bloc n'està fent de la informació municipal. A que no ix a dir res?

3 comentaris:

Anònim ha dit...

la majoria dels simaters? si hi havia mes gent en el bar on estava jo esmorçant, que a la plaça.
ademes si lleves als familiars de SEBA, i 4 simpatitzants del PP,no hi havia ningu.
salut

Anònim ha dit...

La setmana passada va vindre al Pla de Corrals un personatge entrajat que mai havia estat en al Pla i diuen que era l´Alcalde. També estava en la processó l´Alcalde pedani del Pla. També estava mirant-la l´Alcalde en funcions. A qui no vaig vore és la que serà próxima Alcaldessa,
Per a ser una Pedania no us sembla que tenim massa "Alcaldes".
Tots cobren?.
Un Corraler.

Anònim ha dit...

Ja s´haveu comprat el gos?
Es que sinò Serra no us podrà denunciar.
Quanta merda.