dilluns, 22 de setembre del 2008

FALLADA DEL DEPARTAMENT DE COMUNICACIÓ


L'Àgora Mediterrània de la Valldigna - XVIII Escola d'Estiu del Tirant, que s'ha celebrat des de divendres a l'antic monestir de la Valldigna, dedicada en aquesta ocasió a rememorar la figura del rei Jaume I amb motiu del vuité centenari del seu naixement, no ha tingut cap transcendència en premsa. Absolutament cap referència, ni divendres, dia de la inauguració, ni dissabte, ni diumenge, ni dilluns.
És una fallada descomunal que cal atribuir potser en primer lloc als organitzadors, però en últim extrem al nou i flamant Departament de Comunicació de l'Ajuntament de Simat, que havera pogut estar un poc més hàbil a l'hora de traure profit de l'esdeveniment que s'ha celebrat este cap de setmana a Simat.
Durant tres dies han desfilat eminències i autoritats acadèmiques, i ningú s'ha enterat. Simat només ix als diaris per robatoris i desgràcies, i la responsabilitat és del Departament de Comunicació.
Amb l'esdeveniment que s'ha celebrat este cap de setmana a Simat, el flamant i acabat d'estrenar Departament de Comunicació s'havia d'haver encarregat de que el nostre municipi havera estat tots els dies als diaris, a les ràdios i a les televisions com a seu d'una important escola d'estiu per la que han passat importants autoritats acadèmiques. Però no. Ni una sola referència, ni una sola nota de premsa. Res. Com si s'havera jugat una partida de truc.
Per a fer això, no cal cap Departament de Comunicació a l'Ajuntament de Simat.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Gerard per a assessor del departament de comunicació!!!

que feu que no el contracteu, xe?

Anònim ha dit...

From: Julio Cànoves Donat
Date: 2008/9/21
Subject: Última jornada de l'escola d'Estiu Tirant
To: valldignadigi...@gmail.com, levante.sa...@epi.es,
lasa...@lasprovincias.es, w...@radiogandia.net, redac...@gandiatv.com,
a...@xarxaneta.org, i...@infosafor.com, webmas...@laveu.es,
conta...@guia-activ.com, direcc...@gentedelasafor.net,
o...@ondanaranjacope.com, cull...@ondacero.es, gandi...@wanadoo.es,
telecull...@ecullera.org, esterpinter...@hotmail.com, epe...@elpunt.com,
comunidadvalenci...@europapress.es, i...@vilaweb.cat, redac...@vilaweb.cat,
xaviermarti...@ono.com


*L'escola d'estiu del Tirant tanca amb un gran èxit de públic i conclusions
*


* *


*Les jornades d'este 2008 han tingut com a màxim protagonista la figura del
rei Jaume I,en el 800 aniversari del seu naixement***


El Monestir de Santa Maria de la Valldgina ha assistit a la cloenda de la
divuitena edició de l'Escola d'Estiu del Tirant lo Blanc, al suport de la
Fundació Jaume II El Just. Durant estos dies aquest lloc emblemàtic de la
Valldigna ha assistit a unes jornades culturals que han tingut com a màxim
protagonista a Jaume I, en el 800 anivesari del seu naixement. Però també hi
ha hagut temps per a les projeccions de documentals, teatre o espai per al
cinema amb el Festival Inquiet. (+ info documents adjunts)


*Julio Cànoves*


*Coordinació Premsa*


*637 55 xxxx*
teniu raó no han avisat a ningú

ARC IRIS SIMAT ha dit...

Amb poc èxit, pel que s'ha vist reflectit als mitjans de comunicació. A més, amb un esdeveniment com eixe, passar una nota d'un paràgraf dient que "el monestir ha assistit a...", no facilita gaire la tasca dels periodistes. El monestor no ha assistit a res, i això que s'ha passat ni és nota de premsa ni es res. Remetre a documents adjunts és dir-los als periodistes que es busquen la vida. I d'efectivitat, zero. Cap mitjà se n'ha fet ressò.

Anònim ha dit...

Jo vaig assistir l'any passat i, tot i que els tallers em van agradar (danses, jocs...), hi va haver una conferència, crec que era la de Lluís Racionero (no sé si és ell o un altre), que feia fàstic. Ara no recorde per quins motius exactes (parlava dels valencians, de la política i societat valenciana sobretot, defensava la perspectiva tercerviista), però me'n vaig ixir d'allí. Vaig pensar en aquell moment, "Xè quins burgesos disfressats de progres!". Com jo, abandonaren algunes persones més, no pas la cúpula de la Rajola. Allí estava Moya, el de Gandia, altres rajolers de la Ribera... No sé per què des d'aquesta web s'ha intentat realçar, ajudar, difondre aquestes jornades. Si anàreu (potser aquest any heu anat, ja ens contareu), us adonaríeu que és un gueto "rajolístic". Si no arriba a ser per la joventut del BEA que els regalaven els crèdits i pis "todo incluído" a la platja de Tavernes ( a més de ser fetes a la Vall), no anava "ni Cristo" (Excepte 4 simaters que van a tot i 4 benifaironers corredors).
No és casualitat que aquest any s'haja fet un debat entre PSOE-PP-BLOC, els "partits representatius a les Corts". Abans del 27 no callaven amb el Compromís i ara... ja veus, li diem Bloc. I Esquerra Unida? Que no hi ha parlamentaris a les Corts?

No vull enrollar-me tant, en fi, sincerament jo ahí no torne ni pagant-me, ni pels 2 crèdits!